30.08.2013, 06:24 | Af: Administrator

U19 møder AGF på lørdag

FCM-talenterne tager lørdag imod sidste års nummer to på hjemmebane.

Efter premiere-nederlaget til AaB rejste FCM U19 sig på bedste vis i den seneste spillerunde, hvor det blev til en 3-0 sejr ude over Vejle.

- Vi startede meget svagt imod AaB, men som kampen skred frem spillede vi os op, fortæller cheftræner Kenneth Andersen.

- Den samme intensitet og energi viste vi allerede fra kampens start, da vi i seneste runde mødte Vejle - Presspillet fungerede, og vi satte os hurtigt på kampen, godt hjulpet på vej af et hurtigt mål, fortæller Kenneth Andersen med henvisning til Asger Sørensens sublime helflugter efter ti minutters spil. Du kan se scoringen og de øvrige højdepunkter fra opgøret her.

Nu venter der så en kamp mod AGF, der i sidste sæson længe kæmpede med FC Nordsjælland om at blive U19-mestre, men måtte nøjes med sølvmedaljerne.

Ligesom FCM U19 ser AGF-mandskabet dog radikalt anderledes ud til den nye sæson – væk er ikke kun spillerne fra årgang 94, mens også holdets træner, Jesper Fredberg, der er blevet ny assistenttræner for århusianernes superligamandskab. Ny mand i spidsen for AGF’s U19 hold er Claus Therkildsen, der hidtil har trænet Viborgs mandskab i U19 Divisionen.

Med de mange udskiftninger er det måske ikke så overraskende, at århusianerne er kommet lidt hakkende fra start i den nye sæson. Her er det blevet til to pointdelinger og et enkelt nederlag i sæsonens første tre kampe.

Belært af forløbet fra de første to kampe, vælger Kenneth Andersen dog at rette fokus indad.

- Spillerne er stadig i gang med at lære hinanden at kende, og selvom det var en god præstation mod Vejle, kan vores boldomgang stadig blive bedre og hurtigere. Det vigtigste er dog, at vi går på banen med det samme initiativ, som vi gjorde i Vejle-kampen, understreger Andersen.

Der er kampstart på EDC Arena i Ikast kl. 15.00 på lørdag.