21.09.2013, 19:03 | Af: Administrator

André Rømer: Ventet længe på at møde Marcel

André Rømer var oppe imod sin bror, Marcel Rømer, i lokalderbyet mellem FCM og VFF.

Ikke blot var det første midtjyske derby for André Rømer, der startede inde for FC Midtjylland i opgøret mod Viborg FF. Det var også første gang, den unge københavner spillede imod sin bror, Marcel Rømer, der for nylig skiftede HB Køge ud med VFF. Og dén duel var længe ventet.

- Det var rigtig interessant. Kampen var blevet hypet meget af fans og medier, og at spille over for min bror, det er noget, vi har ventet på i nogle år efterhånden, så det var rigtig sjovt og gjorde kampen ekstra speciel, fortæller André Rømer, der fik de første godt 72 minutter på banen.

Han savnede dog den ekstra kynisme, der kunne have sikret sejren i en kamp, hvor både chancerne og overtaget var der til tre point.

- Vi har egentlig chancerne - vi formår bare ikke at få prikket den ind. Det er skarpheden, der mangler, måske også i den sidste aflevering nogen gange. I en anden kamp havde vi måske hevet de tre point, men i dag har vi ikke heldet, som vi har haft de andre gange, siger André Rømer, der efter nullerten kommer til at savne lidt mere end blot fuldt pointudbytte.

- Man ville gerne have haft de tre point, og så ville man gerne have haft håneretten over brormand også, slutter han.

Se hele interviewet med André RømerFCM TV her.