30.09.2013, 13:20 | Af: Administrator

Atter fuld spilletid til landsholdsulv

Alexander Munksgaard spillede endnu en gang hele kampen, da U17-landsholdet lørdag aften tabte 2-0 til Østrig hjemme på Haderslev Stadion. Kristian Dirks Riis kom ikke på banen.

Det danske U17-landshold tog lørdag aften imod Østrig, hvor de skulle forsøge at følge op på torsdagens 1-0-sejr over Kasakhstan. Til den opgave havde U17-landstræner Jan Michaelsen blandt andre udpeget akademispilleren Alexander Munksgaard, som startede inde og spillede hele kampen på højre back.

Dermed fik forsvarsspilleren, som har en fortid i FCM-samarbejdsklubberne Vind IF og Vinding UIF, fuld spilletid for anden kamp i træk.

Desværre forløb kampen ikke, som de danske drenge på forhånd havde håbet. Med en scoring i hver halvleg lykkedes det således østrigerne at besejre Danmark med 2-0. Dermed sikrede Østrig sig samtidig tre vigtige point i EM-kvalifikationen, hvor Danmark nu er 3’er efter Schweiz og Østrig.

På trods af nederlaget var der imidlertid optimisme at spore hos landstræneren efter kampen.

- Nu skal vi tale kampen igennem med spillerne i dag, og så har vi to træningspas til at finde vores start-11’er til den sidste kamp. Både Schweiz og Østrig er stærke modstandere, men vi føler, vi har kvaliteten til at gå videre, så vi kan sagtens rejse os og præstere vores sædvanlige i den afgørende kamp mod schweizerne, siger Jan Michaelsen til dbu.dk.

Danmark får mulighed for at rejse sig oven på skuffelsen allerede tirsdag eftermiddag. Her gælder det Schweiz, som har maksimumpoint for deres to første kampe. Der er dog håb for Danmark, som med en etmålssejr kan spillede sig videre til 2. kvalifikationsrunde i foråret, den såkaldte Elite Round. Kampen, som spilles i Varde Idrætspark, fløjtes i gang klokken 15.00.