03.09.2013, 07:13 | Af: Administrator

Curth: Glæder mig til at blive en del af holdet

Jeppe Curth glæder sig til at blive en del af truppen i FC Midtjylland og ser frem til nye udfordringer.

På transfervinduet sidste dag valgte FC Midtjylland at leje Jeppe Curth i AaB. Aftalen gælder for resten af efterårssæsonen, og 29-årige Jeppe Curth glæder sig til at starte op hos ulvene.

- Jeg synes, det kunne være rigtig fedt og spændende at blive en del af det hold, der er i FC Midtjylland lige nu. Samtidig har jeg ikke spillet så meget i AaB den seneste tid, så jeg håber på mere kontinuerligt spilletid i Superligaen igen, siger en sulten Jeppe Curth, der glæder sig til at komme i gang.

- Jeg glæder mig til at komme ind på et hold, der ligger i toppen af tabellen, og som har gjort det fantastisk flot. Jeg har kun hørt positive ting om klubben, og jeg ser frem til at blive en del af truppen, siger Jeppe Curth.

Superligatopscoreren fra sæsonen 2007/2008 gør sig både på midtbanen og i angrebet, og det er på den offensive midtbaneposition, at den 29-årige tidligere AaB-spiller er tiltænkt en plads på FC Midtjyllands mandskab, og den udfordring ser Curth frem til.

- Det er jeg vældig begejstret for. Det er ikke helt uvant for mig, da jeg spillede 10'er i Holland, og jeg har også spillet på midtbanen for AaB, selv om det er et stykke tid siden. Der kommer en indkørselsfase, men jeg glæder mig til udfordringen, og Glen er overbevist om, at han kan lære mig at spille den position. Det tror jeg også på, og jeg er forholdsvis lærenem, siger Jeppe Curth, der kommer med erfaring fra hollandsk fodbold og 273 superligakampe fra AaB på CV'et.

- Jeg skal bidrage med min erfaring og mine løb og så forhåbentlig med et mål eller to. Holdet har klaret sig godt, og jeg kan forhåbentlig hjælpe med at fortsætte det flow, det har. Det er altid sjovt at komme ind på et hold, som har så meget tro på egne evner. Det glæder jeg mig til at blive en del af, siger Jeppe Curth, der får nummer syv.

Lejeaftalen med Jeppe Curth løber for resten af efterårssæsonen.