01.09.2013, 16:24 | Af: Administrator

Duncan sikrede et point i Esbjerg

For fjerde kamp i træk fik ulvene point efter at have været bagud.

Morten 'Duncan' Rasmussen viste for sjette gang i sæsonen sin målfarlighed, da han i det 82. minut mellem venner og fjerner udlignede til 1-1 i dagens opgør mod Esbjerg. Dermed er ulvene fortsat ubesejret i Superligaen efter syv spillerunder.

Det så ellers længe ud til, at Pape Dioufs ville blive dagens mand i Esbjerg, da han i det 37. minut sendte hjemmeholdet på sejrskurs, da han på kanten fik fat i en returbold, som han sendte ind bag Jonas Lössl, der var kommet sig efter et hold i ryggen.

Inden kampen var der også tvivl om Erik Sviatchenko, som havde problemer med sin ene ankel, og Morten 'Duncan' Rasmussen, der er plaget af en dårlig fod. De begyndte dog begge på banen og kunne efter ti minutter se Marco Larsens afslutning efter et hjørnespark blive reddet på stregen.

Som første halvleg skred frem, var det hjemmeholdet, som satte sig mere og mere på begivenhederne, og midtvejs kom Mick Van Buren alene igennem til en afslutning mod Jonas Lössl, som i situationen fik lukket godt af.

Ulvene lagde i kampens sidste 45 minutter tryk på hjemmeholdet, og det var Morten 'Duncan' Rasmussen ved at udnyttet allerede otte minutter inde i anden halvleg, da Marco Larsen spillede ham alene med Frederik Rønnow, men desværre sendte Duncan sin afslutning i sidenettet.

Efter en godt time blev Frank Kristensen, der i torsdagens pokalsejr scorede sit første FCM-mål efter, at han kom tilbage til Heden, sendt i kamp, og han viste allerede fra start, at han gør ondt på de fleste forsvarskæder i Superligaen.

Små ti minutter før sidste fløjt var Farlige Frank tæt på at kunne skrive en assist på visitkortet, da han vandt en bold i hjemmeholdets felt og tippede den ind foran mål, hvor Morten 'Duncan' Rasmussen på smukt vis fik saksesparket bolden mod mål men desværre på overliggeren.

Det gjorde han til gengæld ikke fire minutter senere, da bolden efter et hjørnespark dumpede ned for fødderne af ham i det lille felt. Med sin sjette scoring i sæsonen sikrede han ulvene det ene point, hvilket bringer holdet på 17 point for syv kampe.

I kampens slutning blev Izunna Uzochukwu præsenteret for et direkte rødt kort, og det betyder, at han ikke er med, når ulvene efter landskampspausen tager imod sidste sæsons sølvvindere fra FC Nordsjælland mandag den 16. september på hjemmebane.

Kampfakta

Esbjerg fB - FC Midtjylland 1-1 (1-0)
1-0 Pape Diouf 37
1-1 Morten 'Duncan' Rasmussen 82'

Advarsler
Izunna Uzochukwu 28'
Frederik Møller 43'
Magnus Lekven 81'

Rødt kort
Izunna Uzochukwu 90'

Tilskuere: 8.568

Dommer: Michael Johansen

FC Midtjylland:
Jonas Lössl, Kristian Bak Nielsen, Patrick Banggaard, Erik Sviatchenko, Jesper Lindorff Juelsgård, Izunna Uzochukwu, Danny Olsen, Marco Larsen, Pione Sisto (Paul Onuachu 79'), Frederik Møller (Frank Kristensen 62'), Morten 'Duncan' Rasmussen (André Rømer 84')