19.09.2013, 12:58 | Af: Administrator

Fanformand gav spillerne en peptalk

Lørdag eftermiddag er lokalderbyet tilbage, når FC Midtjylland møder Viborg FF. I dag besøgte formanden for Black Wolves spillertruppen for at fortælle om betydningen af kampen.

Hvis FC Midtjyllands spillere skulle være i tvivl om, hvad lørdagens lokalderby mod Viborg betyder, så er de det hvert fald ikke efter i dag. Trænerteamet havde nemlig inviteret formanden for Black Wolves Peter Ross til at holde en peptalk for spillertruppen under dagens frokost.

Definationen på en peptalk hedder sig, at det er en tale, der har til formål at tilskynde nogen til at yde en stor arbejdsindsats, få succes, vinde en konkurrence eller lignende. Og det var præcis det budskab, som fanformanden håbede, han havde leveret til spillertruppen.

- Jeg håber, det giver dem en yderligere gejst og en forståelse af, at kampene mod Viborg ikke er lige som de andre 30 kampe i sæsonen. I hvert fald ikke for fansene, siger Peter Ross, der har været en del af FC Midtjyllands fanmiljø siden klubben så dagens lys.

- For fansene er det meget mere end en fodboldkamp, og man skal ikke underkende betydning af en sejr mod Viborg, siger Ross, der sammen med resten af de midtjyske fans har måttet vente fem år på igen at møde de grønblusede fra domkirkebyen.

Print-Selv-Billet: FC MIDTJYLLAND - VIBORG FF LØRDAG D. 21/9 KØB BILLETTER HER >>

- Hver gang, der har været lodtrækning i pokalturneringen, har vi håbet på, at vi trak Viborg. Folk har ventet på igen at møde Viborg, siger formanden for Black Wolves.

Der er kick-off lørdag klokken 17.00 på MCH Arena.