26.09.2013, 09:14 | Af: Administrator

FC Midtjylland i front på CSR-området i Danmark

Men de danske klubber skraber stadig bunden i Europa, når det kommer til CSR.

Det schweiziske analysebureau Responsiball har netop udsendt sin årlige CSR ranking indenfor fodboldverdenen, der måler klubbernes sociale ansvarlighed indenfor ”selskabsledelse”, ”foreningsliv” og ”miljø”.

Med en 11. plads er Danmark placeret i den nedre halvdel af CSR-rankingen, men FC Midtjylland får ros for sit arbejde med The Locals.

- FC Midtjylland har fået godt fat i CSR og arbejder målrettet på en strategisk måde. I forhold til kommunikationen er de også langt fremme med en særskilt webside, der fortæller om deres arbejde i ’The Locals’-netværket. Flere klubber har arbejdet med CSR i Danmark bevidst eller ubevidst, men jeg synes, at det er første gang, man ser en klub, der gør det så dybt og bredt i forhold til at få det til at gennemsyre deres virksomhed”, siger Kenneth Cortsent, der forsker i sportsøkonomi ved University College i Aalborg til www.csr.dk.

Du kan læse hele artiklen fra www.csr.dk her.