18.09.2013, 11:31 | Af: Administrator

FC Midtjylland lancerer nyt billetsamarbejde med uddannelsesinstitutioner

I samarbejde Uddannelsesby Herning tilbyder FC Midtjylland nu mulighed for billige studiebilletter og økonomisk støtte til uddannelsesstederne.

Det nye billetsamarbejde gør det muligt for studerende på Ikast-Brande Gymnasium, AU Herning, Erhvervsakademi Midtvest, Herning Gymnasium og Lær Dansk at købe studiebilletter til kun 60 kroner. Samtidig får de studerende ti kroner i støtte for hver solgte billet, der kan bruges på at forbedre studiemiljøet.

- Talentudvikling ligger i vores DNA. Vi vil gerne være med til at skabe rammerne for en god talentudvikling i hele vores region, og det gør vi med denne aftale, siger Michael Munch, der er fan & marketingskoordinator i FC Midtjylland.

- De studerende kan i fællesskab få store oplevelser, som de kan være sammen om. Det handler også om at gøre det attraktivt at være ung i Midt- og Vestjylland, og her er fodbolden naturligvis et af de mange tilbud til studerende i regionen, som vi vil gøre opmærksom på, fortsætter Michael Munch.

Billetsamarbejdet er blevet til i samarbejde med Uddannelsesby Herning, der har etableret kontakten til studenterråd og fredagsbarer på uddannelsesstederne.

- Der har været en rigtig god synergi mellem os som virksomhed, de studerende og Uddannelsesby Herning, som har gjort rigtig meget for at skabe rammerne for et godt samarbejde. Det er en ren win-win, hvor alle parter får noget ud af det. Ikke mindste de studerende, siger Michael Munch.

Også i Uddannelsesby Herning er glade med samarbejdet.

- Det har været spændende at hjælpe FC Midtjylland med at finde frem til den rigtige form for samarbejde med de studerende, og hjælpe med at skabe kontakt mellem parterne.  Det er rigtig dejligt, når virksomheder kommer til Uddannelsesby Herning, og spørger om vi vil hjælpe med at skabe kontakt ud til studerende, siger Anne Sofie Persson, der er projektleder ved Uddannelsesby Herning.

- Vi håber på at der i fremtiden vil komme mange flere af sådanne samarbejder, for det er ingen hemmelighed at det kan være svært at fange de studerendes opmærksomhed. Ved at involvere de studerende og gøre dem til en aktiv del, bliver de ambassadører og helt naturligt hjælper de med at sprede budskabet ud til deres venner og medstuderende, afslutter Anne Sofie Persson.

Om billetsamarbejdet:

- Fra d. 21. september er det nu muligt at købe billetter på Ikast-Brande Gymnasium, AU Herning, Erhvervsakdemi midtvest, Herning Gymnasium og Lær Dansk med stor rabat til FCMs hjemmekampe.

- Billetterne gælder til Unibet Tribunen.

- Der sælges max én billet pr. studerende og man skal kunne fremvise studiekort for at anvende billetten på stadion.

- Alle studerende kan samtidig købe studiebilletter til 60 kroner på kampdage på MCH Arena ved billetboderne på Unibet Tribunen mod fremvisning af gyldigt studiekort.