02.09.2013, 19:41 | Af: Administrator

FC Midtjylland lejer Jeppe Curth i AaB

Ulvene har lejet Jeppe Curth for resten af efterårssæsonen.

FC Midtjylland forstærker truppen med 29-årige Jeppe Curth, som ulvene har lejet i AaB for resten af efterårssæsonen.

- Jeg er rigtig glad for, at vi med tilgangen af Jeppe Curth kan hjælpe trænerteamet med at få kabalen til at gå op. De har arbejdet benhårdt og dedikeret, og jeg er glad for, at det er lykkes at hente Jeppe Curth for resten af efteråret, siger ordførende direktør Claus Steinlein.

- Vi har ledt efter en spiller, der kan dække flere af vores offensive positioner, og der ser vi en god mulighed i Jeppe Curth. Vi er glade for, at vi både økonomisk og sportsligt har fundet en løsning med AaB, der har gjort, at vi kan tilknytte en så erfaren spiller til vores trup, siger Claus Steinlein.

Lejeaftalen med Jeppe Curth, der står noteret for 273 kampe og 64 mål for AaB, løber frem til 31. december 2013.