02.09.2013, 21:07 | Af: Administrator

FC Midtjylland udlejer Lauridsen til Hobro

Jesper Lauridsen udlejes for resten af efteråret til topholdet i Nordic Bet Ligaen.

FC Midtjyllands talentfulde venstre back Jesper Lauridsen tørner i resten af efteråret ud for Nordic Bet Ligaens duks Hobro, som har lejet Jesper Lauridsen for resten af efteråret.

- Jeg ser frem til at få nogle kampe i benene, så jeg er klar, hvis Juelsgård bliver solgt til januar. Det handler for mig om at gøre en god figur og hjælpe Hobro, siger Jesper Lauridsen.

- Målet er at få en masse kampe i benene og bidrage til holdet i Hobro og hjælpe dem videre med den flotte start, de har fået. Jeg håber at kunne udvikle mig rigtig meget, så jeg står snorlige, hvis Juelsgård bliver solgt, siger Jesper Lauridsen.

- Jeg har brug for kamptræning, så jeg kan udvikle mig endnu mere, og jeg føler ikke, jeg ville udvikle mig så meget ved kun at spille, hvis Juelsgård har karantæne. Jeg tror, det vil være bedre for min udvikling at få nogle kampe på et højere niveau end reserveholdskampene, siger backen.

Cheftræner Glen Riddersholm glæder sig over, at det er faldet på plads med en lejeaftale til Jesper Lauridsen, som klubben fortsat har stor tro på.

- Jeg er rigtig glad for, at vi kan sende Jesper på græs et sted, hvor han kan få mere kontinuerligt spilletid, som er vigtigt for hans videre udvikling. Jesper er en spiller, som vi tror meget på i FC Midtjylland, men qua der ikke skete noget med Juelsgård, er det vigtigt for hans fortsatte udvikling, at han kommer på græs, så vi har en skarp afløser, hvis Juelsgård skulle blive solgt i næste transfervindue, siger Glen Riddersholm.

Hobro, der har han tidligere FCM-træner Jonas Dal som cheftræner, ligger nummer et i Nordic Bet Ligaen efter seks runder.