25.09.2013, 20:59 | Af: Administrator

FCM TV: Tre glade debutanter

Asger Sørensen, Sonni Nattestad og Mikkel Frankoch fik alle debut i aftenens pokalsejr over FC Djursland.

FC Midtjyllands trænerteamet havde valgt to debutanter til aftenens pokalkamp mod FC Djursland. 17-årige Asger Sørensen begyndte på højre back, mens den to år ældre Sonni Nattestad, der er færøsk U21-landsholdsspiller, begyndte i midterforsvaret.

Mod slutningen af kampen kom så den tredje FC Midtjylland-debutant på banen, da 17-årige midtbanespiller Mikkel Frankoch, der huserer på den centrale midtbane, afløste nigerianske Musefiu Ashiru, som lagde op til kampens første mål.

- Det var kanon fedt. Det var dejligt at få debut mod FC Djursland og så få en sejr i pokal, så vi er videre, siger Asger Sørensen til FCM TV.

Se hele interviewet med de tre debutanter på FCM TV her.