04.09.2013, 11:39 | Af: Administrator

Femi tilbage til FC Midtjylland

FC Midtjylland arbejder på at få Oluwafemi Ajilore til klubben i løbet af den næste måned.

FC Midtjylland kan formentlig inden for den næste måned byde Oluwafemi Ajilore - eller bedre kendt som Femi - velkommen tilbage i Ulveflokken. Den 28-årige Femi, der har stået uden klub, siden kontrakten med hollandske Groningen udløb i sommer, skal i den kommende tid træne med i klubben.

- Vi kender Femi rigtig godt og har holdt kontakten ved lige. Han skal i den kommende tid træne med, og så skal vi vurdere, om han stadig er den gamle Femi, som styrede vores midtbane, siger ordførende direktør Claus Steinlein.

SE OGSÅ: Se FCM Fotos billeder fra Femis første tid på Heden

Den nigerianske midtbanespiller kom fra ulvenes nigerianske samarbejdsklub FC Ebedei i 2002 og fik i 2004 som 19-årig sin debut for FC Midtjylland, hvor han nåede 98 kampe i den sorte trøje, inden han i 2008 blev solgt til den hollandske klub Groningen.

Oluwafemi Ajilore afventer lige nu sit visum. Det forventes, at han inden for den næste måned kan træne med i klubben.