30.09.2013, 11:29 | Af: Administrator

Francis Dickoh træner med hos ulvene

Den 30-årige midterforsvarer træner i denne uge med hos FC Midtjylland.

Der var en ekstra ulv i ulveflokken til dagens træning i Ikast. 30-årige Francis Dickoh, der senest har spillet i den bedste belgiske række, træner resten af ugen med i FC Midtjylland.

 - Det var dejligt at være på græs igen. Det er der, man ønsker at være, og det er en god trup, så det har været fint. Det var en god træning med god intensitet, siger Francis Dickoh, der står noteret for mere end 100 kampe for FC Nordsjælland i den bedste danske række.

Francis Dickoh spillede i sidste sæson i belgiske Cercle Brugge, som han var med til at spille i pokalfinalen. Siden kontraktudløbet med den belgiske klub i sommer, har den stærke forsvarsspiller holdt formen ved lige i Lyngby.

- Grundformen er der, men det er klart, at jeg mangler kamptræning. Det kan du ikke få via træning, siger Dickoh, der i 2006 skiftede fra FC Nordsjælland til Utrecht i Holland, hvor han på fire år spillede tæt på 100 kampe for den hollandske klub, inden turen gik til skotsk, græsk og altså senest belgisk fodbold.

- FC Midtjylland er en god klub. Det kan du se i stillingen, og på træningsbanen at det er nogle gode spillere. Det vil man gerne være en del af. For mig handler det om at vise mig godt frem, og så håber jeg selvfølgelig på, at jeg kan blive her, siger Dickoh.

Cheftræner Glen Riddersholm ser frem til at kigge nærmere på midterforsvareren, der har 13 landskampe for Ghana på CV'et.

- Vi er altid opmærksomme på hvilke spillere, der er ledige. Francis Dickoh er en erfaren forsvarsspiller, som vi godt kunnet tænke os at kigge nærmere på. Vi leder altid efter gode spillere, som kan styrke bredden og toppen, men inden vi begynder at snakke om for meget, er det vigtigt, at vi får et godt indtryk af ham de næste fem dage, siger cheftræner Glen Riddersholm.

Francis Dickoh
2003-2006 FC Nordsjælland                        
2006-2010 Utrecht
2010-2011 Hibernian
2011-2012 Aris FC
2013-2013 Cercle Brugge