03.09.2013, 13:06 | Af: Administrator

International ros af The Locals

The Locals beskrives som en succeshistorie i den årlige CSR-rapport for international fodboldklubber.

Hvert år udgiver organisationen Responsiball en rapport, hvor de måler CSR-niveauet blandt fodboldklubber på en lang række parametre. Danmark fastholder sin position som nummer 11 på ranglisten, der toppes af Tyskland.

Her har de fleste af klubberne en klar CSR-strategi, der betyder, at de tyske klubber arbejder meget bevidst med social ansvarlighed, hvilket også giver en topplacering og et forbillede for andre. Blandt andet derfor indgår The Locals i et samarbejde med den tyske Bundesligaklub VFL Wolfsburg om CSR-aktiviteter.

Selvom Danmark holder skansen på den overordnede ranking  som nummer 11, så skal det pointeres, at The Locals ikke er talt med i målingen. Det vil først indgå i 2014-ranglisten.

Men The Locals er nævnt succeshistorie i rapporten.

- FC Midtjylland implements SR as a major part of its business strategy. The first step was launching “The Locals” - an SR initiative between the football club, municipalities and companies. The keyword of the initiative is cooperation. Cooperation between the members is essential to communicating the SR activities of the network as wide as possible, and making full use of their connection to different target groups.

Info om The Locals
The Locals er et samarbejde om de udadvendte CSR-aktiviteter, hvor FC Midtjylland er facilitator og koordinator for CSR-partnerskabet. The Locals består pt. af EnergiMidt, Falk Lauritsen, Netværketssamarbejdet i Midt- og Vestjylland og Ikast-Brande Kommune.

Besøg thelocals.nu & følg The Locals på Facebook