27.09.2013, 13:15 | Af: Administrator

Kan du slå FC Midtjyllands superligaspillere i FIFA 14?

Nu får du muligheden for at spille mod FC Midtjyllands superligaprofiler, når ulvene inviterer til stor FIFA-event på MCH Arena lørdag den 28. september.

Normalt er det på grønsværen på MCH Arena, at de store oplevelser bliver leveret. Men lørdag den 28. september er de glidende tacklinger og de store jubelscener rykket inden for. Det sker, når FC Midtjylland holder et stort FIFA 14 event.

Her får hele regionens børn og unge mellem 8-16 år mulighed for at konkurrere i det populære fodboldspil FIFA 14, når der bliver fløjtet op for en stor turnering. Alle - uanset niveau - er velkomne, og allerede nu har de første fodboldstjerne meldt deres ankomst.

KØB BILLETTER TIL FIFA EVENT >>


For FC Midtjylland kigger blandt andre Jesper Juelsgård, Erik Sviatchenko, Izunna Uzochukwu og Pione Sisto forbi. Udover at tage et spil FIFA 14 mod profferne, kan du også udfordre dem i bordfodbold eller hilse på verdens sejeste maskot Lupus.

- Vi glæder os rigtig meget til at møde en masse af vores fans og konkurrere mod dem i FIFA. Vi ser frem til en rigtig sjov dag på MCH Arena, hvor vi vil kæmpe det bedste, vi kan, men mon ikke vi kan lære nogle tricks af deltagerne, siger Jesper Juelsgård, som selv har det populære fodboldspil hjemme på hylden.

Der vil selvfølgelig også være mulighed for bare at tage sig en fodboldsnak med sine idoler, ligesom du kan tilføje en ny autograf til autografbogen. Og så er der en lækker goodiebag til alle deltagere, ligesom der vil være præmiere til de skarpeste FIFA-spillere.

KØB FIFA 14 FCM CLUB EDITION >>


FC Midtjyllands Project og Event Manager Sejer Aagaard ser frem til at gentage den store succes fra sidste års FIFA-event.

- Vi er rigtig glade for, at vi i samarbejde med vores sponsorer Faxe Kondi, Tican, SPORT-MASTER og McDonald’s kan gentage dette fantastisk event. Vi håber, at der er mange, som har lyst til at komme lidt tættere på FC Midtjyllands spillere samt ”banke" dem i FIFA 14. Derfor håber vi igen i år at se mange børn og unge til denne sjove lørdag på MCH Arena, siger Sejer Aagaard.

Det hele begynder på MCH Arena klokken 10.00, og der fløjtes af klokken 16.00. Du tilmelder dig arrangementet på klubbens hjemmeside, som er fcm.dk.

FCM GOODIEBAG TIL ALLE
- Holdbillede
- Kupon til Ulvepølse fra Tican + Faxe Kondi
- FC Midtjylland – FC Vestsjælland billet
- Overraskelse fra McDonald’s

FAKTA OM DAGEN
- Du skal være mellem 8 og 16 år for at deltage.
- Dørene åbnes kl. 10.00 og sluttes kl. 16.00
- FIFA-turnering samt masser af andre aktiviteter
- Mulighed for at vinde fede præmier fra bl.a. SPORT-MASTER, EA Games og FC Midtjylland
- Lækker FCM Goodiebag til alle deltagere
- Billetter til arrangementet koster kr. 100,-