12.09.2013, 13:21 | Af: Administrator

Larsen ude med en forstrækning

Marco Larsen havde kæmpet sig til en startplads i U21-landsholdets kamp mod Slovenien, men det blev en kort fornøjelse for FCM-talentet.

Marco Larsen måtte allerede efter 12 minutter udgå med en forstrækning i højre baglår af U21-landsholdets 2-2 kamp mod Slovenien tirsdag aften.

- Det er pisse irriterende, kommer det fra Marco Larsen, der nu kan se frem til en pause på tre til fire uger.

Og pausen kommer på det værst tænkelige tidspunkt for den 20-årige midtbanespiller, der er startet inde i ulvenes seneste fem superligakampe.


FC MIDTJYLLAND - FC NORDSJÆLLAND MANDAG D. 16/9 KØB BILLETTER HER >>

- Det er irriterende, at det kommer nu. Jeg har fået meget spilletid, og det har kørt godt, så det er hårdt at ryge ned i et sort hul, siger Marco Larsen.

Forstærkningen opstod i U21-landskampen, da Larsen efter at have modtaget en bold i dybden ville lægge den tilbage til en holdkammerat med hælen.

- Så sad den der bare. Det er ærgerligt, at jeg ikke fik mulighed for at vise landstræneren, hvad jeg kunne, siger Marco Larsen, der til gengæld i denne sæson har haft masser af muligheder for at vise Glen Riddersholm, hvad han står for.

398 superligaminutter er det blevet til for den offensive midtbanespiller, og det ærgrer da også Larsen, der scorede sit første superligamål i 5-2-sejren over Brøndby, at han nu må tilbringe de kommende uger på sidelinjen.

- Jeg er startet inde i de seneste kamp, og det er gået godt, så det er selvfølgelig utrolig surt, siger Marco Larsen.

FC Midtjyllands Patrick Banggaard sad på bænken i hele opgøret mod Slovenien.