18.09.2013, 09:30 | Af: Administrator

Lössl forlænger med FC Midtjylland

Jonas Lössl var den første spiller, der satte sin underskrift på en akademikontrakt. I dag har målmandsprofilen så sat sin underskrift på en ny tre-årig kontrakt med ulvene.

I sidste uge forlængede FC Midtjylland kontrakterne med Rilwan Hassan og Sylvester Igboun. I dag kan ulvene så offentliggøre endnu en forlængelse med en af klubbens egne. Jonas Lössl har forlænget kontrakten, så den nu løber frem til udgangen af 2016.

Jonas Lössl var den første spiller, der skrev under på en kontrakt på FC Midtjyllands fodbodakademi, og siden har den blonde keeper udviklet sig til en profil for FC Midtjylland, hvor han står noteret for 111 førsteholdskampe.

- Det er jeg rigtig stolt over og glad for. Det var en gylden mulighed, jeg fik for at udleve min drøm omkring fodbold, da jeg begyndte på Akademiet. Det var en fantastisk opvækst, hvor jeg fik mulighed for at kombinere skole og fodbold. Jeg skylder FC Midtjylland en kæmpe tak for, at jeg er nået så langt med min fodbold, som jeg er, siger Jonas Lössl.

- Jeg er beæret over, at FC Midtjylland vil have mig tre år mere. Jeg er rigtig glad for at være en del af det projekt, vi er ved at bygge op. Og med de spillere, som klubben har forlænget med, ser det rigtig spændende ud, og jeg er glad for at få mulighed for at blive en del af kernen på holdet, siger Jonas Lössl, som ikke havde den store tvivl om, hvorvidt han skulle sætte sin underskift på en ny kontrakt.

- Med den tro, jeg har på projektet, havde jeg ikke de store overvejelser i forhold til at forlænge kontrakten. Jeg føler, at det er det helt rigtige sted for mig. FC Midtjylland er et fantastisk sted at være, og klubben betyder rigtig meget for mig, siger den 24-årige keeper.

- I forhold til det sted, hvor jeg er i karrieren, kan jeg ikke se et bedre sted at være end i FC Midtjylland. Selvfølgelig har jeg en drøm om at komme til udlandet på et tidspunkt, men det kommer jeg kun, hvis jeg spiller rigtig godt for FC Midtjylland. Jeg har skrevet en tre-årig kontrakt, og det fokuserer jeg på. Den kamp, vi spiller på lørdag mod Viborg, tæller mere end nogle andre kampe, og det er der, al min fokus er nu, siger Jonas Lössl.

Ordførende direktør i FC Midtjylland Claus Steinlein er glad for, at det er lykkes at forlænge kontrakten med endnu en profil.

- Vi er rigtig glade for at have forlænget kontrakten med Jonas Lössl. Han var den første akademispiller, der skrev under på en kontrakt. Det skete i januar 2004, husker den tidligere akademidirektør, der har ros til den 195 centimer høje målmand både på og uden for banen.

- Det betyder rigtig meget for os, at en af dem, der har været med hele vejen, forlænger. Lössl er en superligaprofil, der oven på en lille nedtur har stået rigtig godt i en lang periode. Uden for banen tager han samtidig et stort socialt ansvar, og han var sammen med Tim Janssen forgangsmand til arrangementet, hvor holdet støttede Danske Hospitalsklovne ved at gå på banen med røde næser, siger Claus Steinlein.