02.09.2013, 13:14 | Af: Administrator

Mads Pedersen udlejes til Lyngby Boldklub

20-årige Mads Pedersen udlejes til Lyngby Boldklub for resten af sæsonen.

FC Midtjyllands talentfulde midtbanespiller Mads Pedersen, der i foråret var udlejet til Skive, tørner i resten af sæsonen ud for Lyngby Boldklub i Nordic Bet Ligaen, der har lejet den centrale midtbanespiller frem til sommeren 2014.

- Det er en super fed løsning for begge parter. Jeg er lige kommet tilbage fra et skadesforløb, og der var ikke spilletid i horisonten i FC Midtjylland, så nu får jeg mulighed for at komme ud og få spilletid i en god og professionel klub. Det er en rigtig god løsning, siger Mads Pedersen.

- Jeg var rigtig glad for at være udlejet til Skive. Jeg brænder for at være på holdkortet, og forhåbentlig kommer jeg også det i Lyngby, som tror på mig. Jeg skal over og komme i gear og forhåbentlig spille fast. Det er mit mål, og så må vi se, hvad det rækker til, siger Mads Pedersen.

Den 20-årige midtbanespiller har fået sin fodbolduddannelse på FC Midtjyllands fodboldakademi og står noteret for ni førsteholdskampe for ulvene. Mads Pedersen blev i sæsonen 2011/2012 kåret til Årets Akademispiller, og han skal i Lyngby fortsætte sin gode udvikling.

- Mads skal over til Lyngbys gode talentmiljø og udvikles med henblik på at komme tilbage til FC Midtjylland. Han er et stort talent, som skal ud og samle erfaring og fortsætte den gode udvikling, han er inde i, så han kan blive superligaklar, og der ser vi Lyngby som et godt sted for Mads, siger ordførende direktør Claus Steinlein.

Lyngby Boldklub vandt i weekenden 2-0 over Hobro og indtager tiendepladsen i Nordic Bet Ligaen efter seks spillerunder.