14.09.2013, 08:00 | Af: Administrator

Olsen klar til mere ansvar

FC Midtjylland må til mandagens kamp mod vicemestrene fra FC Nordsjælland undvære Marco Larsen og Izunna Uzochukwu på midtbanen.

Mandag aften bliver ulvene igen sluppet løs, når FC Nordsjælland er gæster på MCH Arena. Men det bliver en ulveflok uden den centrale midtbanekonstellation, som har spillet de seneste fem kampe.

Izunna Uzochukwu må se de kommende to kampe fra tribunen, da han afsoner to spilledages karantæne efter sit røde kort i Esbjerg, mens Marco Larsen er uden for tre til fire uger med en forstrækning i baglåret.

Dermed er det kun Danny Olsen, der er tilbage på midtbanen. Det betyder endnu mere ansvar til Olsen, der har spillet stærkt i sæsonens første syv kampe.


Print-Selv-Billet: FC MIDTJYLLAND - FC NORDSJÆLLAND MANDAG D. 16/9 KØB BILLETTER HER >>

 - Jeg skal selvfølgelig tage mere ansvar og få de nye spillere godt ind på holdet. Nu har vi haft to uger, så folk har haft tid til at komme ind i systemet, så det har været rigtig godt. Jeppe (Curth, red.) har trænet godt med, og han er faldet godt ind i sin rolle, siger Danny Olsen.

Med sine 195 kampe for ulvene er den løbestærke midtbanespiller en af de mest rutinerede spillere på holdet, og han har det fint med, at han er en af de spillere, som skal tage et stort ansvar i en ung FC Midtjylland-trup.

- Jeg synes, jeg har gjort det i en lang periode nu. Jeg skal verbalt hjælpe de nye lidt på vej, og det har jeg det fint med, siger 28-årige Danny Olsen, der glæder sig til at komme i kamp igen efter en landskampspause på to uger.

- Vi glæder os meget og ser frem til at spille på hjemmebane igen, hvor vi forhåbentlig kan give vores hjemmepublikum en god oplevelse, siger Danny Olsen.

LÆS OGSÅ: Vidste du, at FC Midtjylland og FC Nordsjælland


FC Midtjylland har 20 gange tidligere mødt FC Nordsjælland på hjemmebane, og det har resulteret i 11 midtjyske sejre og otte uafgjorte kampe. Selv om statistikken er sød musik i de midtjyske ører, så forventer Olsen en tæt kamp mandag aften mod de danske vicemestre.

- Det bliver en svær kamp, ligesom alle kampe i Superligaen er. Men jeg er sikker på, at vi har værktøjerne til at gøre det svært for FC Nordsjælland. Vi er på hjemmebane, så vi skal ud og lægge et godt pres på FC Nordsjælland og få vores spil til at køre. Vi kommer med god selvtillid, fortæller Danny Olsen.

Der er kick-off på MCH Arena mandag aften klokken 19.00.