20.09.2013, 08:28 | Af: Administrator

Optakt: U17 og U19 tørner sammen med Lyngby

Ulvene byder i morgen lørdag de blå vikinger fra Lyngby indenfor på EDC-Arena i Ikast. I U19-rækken udspiller sig et opgør om at hægte sig på den foreløbige topstrid, hvorimod der i U17-kampen er væsentlig større margin mellem de to hold i tabellen.

U19

Sidste uge var U19-ulvene på en svær opgave i Farum, hvor de tabte 2-0. Erkendelsen af at have mødt en bedre modstander på dagen var dog medvirkende til, at U19 efter en kort evaluering fortsatte træningen uden de store ændringer.  Cheftræner Kenneth Andersen ser frem til morgendagens opgør, som han har store forventninger til.

- Vi har haft fokus på vores præstation mod FC Nordsjælland i det omfang, at vi i går evaluerede kampen. De gode ting har vi taget med, og så har vi forsøgt at lære af de fejl vi lavede. Opgøret i morgen bliver en ligeledes svær opgave, men jeg tror vi får en spillemæssigt rigtig god kamp, og vi er tændte. Lyngby plejer at være et hold, der gerne vil spille god fodbold. Det kunne godt blive meget seværdig fodbold.

U17

Efter nederlaget hjemme til AaB for to uger siden, kom U17 stærkt tilbage sidste weekend. U17 indtager nu en midlertidig førsteplads i tabellen, og var storspillende på Nordsjælland.

Randers og AaB har med en kamp mindre muligheden for at overhale FC Midtjylland, men med en sejr i morgen kan ulvene bibeholde en placering i top tre. Men ifølge cheftræner Svend Graversen venter der en svær opgave i morgen.

- Jeg vurderer det som en svær kamp, for de har mange dygtige spillere i Lyngby. Der er ingen tvivl om, de ikke har fået den start, de havde ønsket, men jeg kender dem som et momentumhold. De har et meget højt topniveau, men ligeledes et meget lavt bundniveau. De skal gerne knækkes fra start, og det har vi våbnene til. Træningsmæssigt er vi gået ind i en ny fase, hvor vi arbejder med det offensive omstillingsspil, og det vil blive prøvet af i morgen. Vi glæder os til opgaven. Den gode kamp i Nordsjælland har vi et brændende ønske om at følge op på.

U17-holdet åbner i morgen lørdag på slaget 12.00 på EDC-Arena i Ikast, og kampen efterfølges af U19-opgøret, der sættes i gang klokken 14.00.