06.09.2013, 00:58 | Af: Administrator

Reserverne jagter hattrick mod AaB

FC Midtjylland møder i eftermiddag AaB i Reserveligaen.

Selv om Superligaen i øjeblikket ligger stille på grund af landskampspausen, så er der fuld gang i Reserveligaen. FC Midtjylland har fået en fornuftig start på turneringen med to sejre og et enkelt nederlag i holdets foreløbige tre kampe.

I eftermiddagens kamp mod AaB, som har hentet en sejr og spillet en uafgjort, kan FC Midtjylland hente sin tredje sejr i træk, efter at holdet har hentet to 1-0-sejre over henholdsvis Randers FC og Silkeborg i de seneste to kampe.

I FCM-truppen er der comeback til Mads Pedersen, der er med i reserveholdskampen, inden han starter i Lyngby, som har lejet midtbanetalentet for resten af sæsonen. Også Eyjolfur Hedinsson, som spillede første halvleg i reservernes første kamp mod AGF, er tilbage i truppen. Det samme er Sonni Nattestad, der har døjet med en skade.

Der er kampstart i Aalborg i dag klokken 15.00.

Truppen mod AaB
Jakob Haugaard 
Oliver Korch
Frederik Møller 
Sonni Nattestad
Asger Sørensen
Kolja Afriyie
André Rømer
Rasmus Lauritsen 
Anders Lund
Mikkel Frankoch 
Eyjolfur Hedinsson 
Musefiu Ashiru
Erik Braun 
Mads Pedersen 
Paul Onuachu
Razak Adebayo Odeyemi
Malte Kiilerich Hansen