03.09.2013, 04:36 | Af: Administrator

Riddersholm: Curth giver fleksibilitet

Cheftræner Glen Riddersholm glæder sig over tilgangen af Jeppe Curth.

FC Midtjylland har været hårdt ramt af skader i denne sæson, og derfor forstærkede ulvene sig inden transfervinduet smækkede i med Jeppe Curth, der er hentet i AaB på en lejeaftale for resten af efterårssæsonen.

- Jeg er rigtig glad for, at det er lykkes klubben at finde en mulighed for at tilknytte Jeppe Curth, som er en erfaren spiller, har prøvet meget i sin karriere, og som er en spiller, der kan hjælpe os den resterende del af efteråret, siger cheftræner Glen Riddersholm.

Jeppe Curth er for ulvene tiltænkt en plads på en af de to offensive pladser på den centrale midtbane.

- Jeppe Curth giver primært vores midtbane den fleksibilitet, som vi har søgt efter. Han er en kreativ spiller, der både med og uden bold kan true i boksen, og samtidig er han dygtig til at finde mellemrummene hos modstanderne. Sekundært får vi en anden type spiller, som giver os nogle anderledes alternativer angrebsmæssigt, hvis det skulle blive nødvendigt.

- Tilgangen betyder, at vi får tilført kvalitet, som er nødvendigt, når man kigger på den mængde af skader, vi har. Vi har hentet en spiller, som vi kender, og som vi er helt trygge ved frem for en tilfældig dark horse, som vi ikke kender noget til. Nu får vi en spiller, som jeg er sikker på, der med sine sportslige og menneskelige kvaliteter vil passe godt ind i truppen og med sin professionalisme også vil passe ind i den kultur og det træningsmiljø, som vi gerne vil have i FC Midtjylland, siger Glen Riddersholm.

Aftalen med Jeppe Curth løber for resten af efterårssæsonen.