18.09.2013, 08:47 | Af: Administrator

Riddersholm gæst i nyt fodboldmagasin

Cheftræner Glen Riddersholm er i morgen gæst i Fodboldmagasinet 4-4-2, som er TV MIDTVEST’s nye satsning. Her optræder Riddersholm sammen med VFF-træner Ove Christensen, og du kan stille spørgsmål til de to trænere.

De to superligatrænere mødes ansigt til i det nye fodboldmagasin på TV MIDTVEST. Konfrontationen mellem de to trænere sker forud for lokalbraget mellem de to klubber på lørdag og markerer samtidig premieren på Fodboldmagasinet 4-4.2, som har den tidligere fodboldspiller Dan Hirsch Sørensen som vært.

I det ugentlige fodboldmagasin vil Dan Hirsch Sørensen hver gang have to aktuelle gæster. I premiere-programmet sætter han som nævnt de to cheftrænere fra henholdsvis FC Midtjylland og Viborg FF stævne.

Det sker kun små 48 timer før, Riddersholm og Christensen står overfor hinanden på sidelinjen i et længe ventet lokalopgør i Superligaen.  Det er mere end fem år siden, at de to klubber sidst tørnede sammen i landets bedste fodboldrække.

De to holds seneste kampe analyserer, ligesom aktuelle emner fra fodboldens univers skal vendes og drejes. Riddersholm og Christensen står også over for en test på deres fodbold-paratviden, ligesom seerne også får mulighed for at stille spørgsmål til dem.

Det kan man gøre ved at skrive til mailadressen fodbold@tvmidtvest.dk

Programmet sendes hver torsdag aften på TV MIDTVEST's 24-timers kanal. Det er klokken 18.20, 20.30  og 23.00 på TV MIDTVEST. Du kan også finde programmet på net-tv eller her på siden, hvor vi også vil linke til programmet.