25.09.2013, 20:19 | Af: Administrator

Riddersholm: Skal uddanne til fremtiden

FC Midtjylland gav debut til tre spillere i aftenens pokalopgør. En investering i fremtiden, siger cheftræner Glen Riddersholm.

Ulvene gav i aftenens pokalsejr debut til 17-årige Asger Sørensen og 19-årige Sonni Nattestad fra start, mens 17-årige Mikkel Frankoch, der ligesom Asger Sørensen til dagligt spiller på klubbens U19-hold, blev skiftet ind i slutningen af kampen.

Derudover gav trænerteamet spilletid til en række af klubbens unge talenter.

- Vi ved, at vi er nødt til at uddanne til fremtiden, og erfaring er vigtigt, hvis man skal blive fremtidig førsteholdsspiller i FC Midtjylland. Derfor er vi nødt til at indgå de risici, vi gør i pokalkampen - også med den skadessituation, vi har for øje, så det er virkelig en kamp, hvor vi vinder på rigtig mange parametre, siger cheftræner Glen Riddersholm til FCM TV.

- Vi holder truppen bred så lang tid som muligt, vi får værdifuld erfaring, og så giver vi Mikkel Frankoch, Asger Sørensen og Sonni Nattestad debut, og det gør forhåbentlig, at deres motivation i hverdagen bliver endnu større til at ville have endnu mere spilletid. På mange parametre er jeg godt tilfreds, men der er dog også visse ting, som vi skal gøre bedre.

Se hele interviewet med Glen RiddersholmFCM TV her