25.09.2013, 19:05 | Af: Administrator

Sisto skød ulvene videre i Pokalen

Med et hattrick havde Pione Sisto sin store andel i ulvenes videre avancement i DBU Pokalen.

FC Midtjylland spillede sig her til aften videre i DBU Pokalen, efter at ulvene vandt 4-2 over FC Djursland i tredje runde af pokalturneringen.

Allerede efter to minutter bragede Pione Sisto ulvene i front. Debuterende Asger Sørensen spillede Musefiu Ashiru fri i højre side, og den hurtige nigerianer lagde bolden fladt ind i feltet, hvor Pione Sisto sendte bolden i nettet lige under overliggeren.

Det hurtige midtjyske føringsmål rystede dog ikke hjemmeholdet mere, end at de i formåede at spille sig til en stor mulighed i første halvleg. Et indlæg fra højre side havnede ved en Djursland-spiller, men Jakob Haugaard diskede op med en god redning i målet.

I kampen sidste 45 minutter lignede det længe, at ulvene ville køre 1-0-føringen i hus, men efter 75 minutter kom hjemmeholdet på tavlen, da en fejlaflevering fra Jakob Haugaard endte hos Simon Skibsted, som kunne bringe balance i regnskabet.

Det regnskab stemte dog kun i lige præcis fem minutter, så ville rutinerede Frank Kristensen det anderledes. Ligesom ved det første mål var der en debutant involveret i scoring. Et frispark fra midten af banen blev forlænget af Sonni Nattestad, der dannede midterforsvar med Kolja Afriyie, og inde foran mål kunne Farlige Frank sætte hovedet på og score for anden pokalkamp i træk.

Bolden var dog knapt blevet langt tilrette på midten efter FCM-scoringen, inden der igen var scoret på Grenå Stadion, som havde trukket 1300 tilskuere til kampen. På et indlæg kunne hjemmeholdets store Kristian Kaagh med hovedet bringe balance i regnskabet.

Dermed lurede en omgang forlænget spillet, men fem minutter før tid scorede Pione Sisto for anden gang, og i kampens overtid slog Pione Sisto, der blev kåret til FC Midtjyllands pokalfighter, sejren fast, da han med sit tredje mål i kampen gjorde det til 4-2.

I kampens slutning gav FC Midtjylland debut til unge Mikkel Frankoch fra klubbens U19-hold, og dermed blev det til hele tre debutanter i pokalsejren over 2. divisionsmandskabet. Allerede i morgen er der lodtrækning til næste runde af DBU Pokalen.

Se højdepunkter fra opgøret her.


Start-11: Jakob Haugaard, Asger Sørensen, Kolja Afriyie, Sonni Nattestad, Frederik Møller, Izunna Uzochukwu, Jonas Gemmer (Paul Onuachu 77') , André Rømer (Jeppe Curth 65'), Musefiu Ashiru (Mikkel Frankoch 90'), Pione Sisto, Frank Kristensen.