19.09.2013, 05:02 | Af: Administrator

Spilforslag: Mange mål i lokalbrag

FC Midtjylland og Viborg FF har været flittige foran mål i denne sæson, og SpilXperten.com tipper da også på minimum tre mål i lørdagens lokalopgør på MCH Arena.

Lokalopgør, hvor ikke kun de tre point er på spil, men hvor både prestige og håneretten også er på spil. FC Midtjylland skal selvfølgelig være favoritter set i lyset af hjemmebanefordelen og deres ubesejrede start på Superligaen, men Viborg har overrasket mindst ligeså meget som FC Midtjylland. Det ligner derfor også en kamp, hvor begge hold vil jagte de tre point.

Det giver derfor også grund til at tro, at vi får en masse mål at se, og så skal odds 1,72 hos Unibet på mindst tre scoringer i kampen være godt betalt.


Halvdelen af FC Midtjyllands kampe er endt med mindst tre scoringer, mens hele seks af Viborgs otte kampe er endt med mindst tre scoringer. Det giver dog ikke specielt meget mening at kigge på de to holds indbyrdes kampe, da seneste betydningsfulde opgør ligger helt tilbage i 2008 og derfor ikke spiller nogen væsentlig rolle for dette opgør.

Viborg har vist stor styrke i det offensive spil, hvor Thomas Dalgaard med syv scoringer har fortsat scoringstakterne fra 1. division. Yderligere har viborgenserne været utrolig farlige på dødbolde, som ligeledes har sikret holdet en del mål. 15 mål har Viborg i alt scoret, og det var der nok ikke mange, der havde troet på før sæsonen.

Man fristes til at sige, at Midtjylland kom tilbage på sædvanlig kurs, da man senest slog FC Nordsjælland 2-1. Sylvester Igboun var kampens helt store oplevelse, og endnu engang viste FCM flotte offensive takter. Det kunne nemt være blevet til en pind eller to mere.


Izunna Uzochukwu må stadigvæk sidde ude med karantæne, og det bliver Viborgs scoringsmuligheder ikke ringere af. FCM ligner dog det bedste hold, og det ligner derfor allermest en målrig kamp.

SpilXperten.com anbefaler: Over 2,5 mål til odds 1,72 hos Unibet – SPIL HER >>

Skal du have dit daglige odds?
Hver dag – 365 dage om året – kommer SpilXperten med en analyse af en kamp, som spilles samme dag. Lige meget, om det er nytårsaften, juleaften eller påske, kan du finde et dagligt spilforslag på SpilXperten.com. Det vil typisk komme på siden inden klokken 11:00 på dagen, og der er naturligvis både anbefaling og analyse til spillet. Du kan se Dagens Spilforslag på SpilXperten hver dag.