27.09.2013, 04:43 | Af: Administrator

Spilforslag: Midtjyske point på Fyn

FC Midtjylland skal søndag aften en tur til Odense, hvor OB tager imod. SpilXperten.com tror på fuld gevinst til de midtjyske ulve.

Fynboerne har ikke fået den bedste start på sæsonen, og tre nederlag i de seneste tre kampe vidner om et OB-hold, der har set bedre tider. Selvom hjemmebanefordelen taler OBs vej, ligner det en utrolig svær kamp mod FC Midtjylland, der stadig har første nederlag til gode i Superligaen i denne sæson.

​Man kan af samme grund argumentere for, at det kan være farligt at blive ved at spille på FCM, da de før eller siden render ind i deres første nederlag. Det bliver dog ikke mod OB, at det sker. I denne kamp er der flere ting, der taler i retning af endnu en midtjysk sejr, og Unibets flotte odds på udesejren forsøges derfor.

Først og fremmest må OB undvære både Rasmus Falk og Conor O'Brien, som begge sidder ude med karantæne. Specielt førstnævnte har været en af profilerne hos OB, og Rasmus Falk bliver rigtig svær at erstatte. Conor O'Brien har ligeledes vist sig fra sin gode side, og begge spillere er derfor store tab for OB. FC Midtjylland kan derimod glæde sig over, at Izunna Uzochukwu er tilbage efter endt karantæne.

OB startede sæsonens første seks kampe uden nederlag, men siden hen er det som om, man har ramt muren. I hvert fald er det blevet til nederlag til både AGF, Brøndby og FC København, hvor hele ti mål er inkasseret oveni hatten. FC Midtjylland producerede endnu engang et hav af chancer senest mod Viborg, og selvom kampen endte uden scoringer, var der både højt tempo og intensitet. Midtjyderne har vist sig rigtig farlige på dødbolde i denne sæson – en ting som OB ved flere lejligheder har vist sig uhyre sårbare. Det ligner på forhånd ikke, at OB-defensiven kan tæmme Morten 'Duncan' Rasmussen og co.

Odds 2,15 hos Unibet for endnu en sejr til Midtjylland, må derfor også siges, at være rigtig flot betalt.

SpilXperten.com anbefaler: 2-tal til odds 2,15 hos Unibet – SPIL HER >>

Gå koldere tider i møde med et spil blackjack
Det er – desværre vil mange nok sige – den tid på året, hvor det hurtigt bliver koldere og mørkere. Det betyder også færre timer udenfor og flere indenfor. Men hvad kan du så hygge dig med indendørs? Et bud kan være et spil blackjack – både på computeren eller med vennerne. Reglerne til blackjack er meget simple, og du kan på to minutter enten forsøge at vinde lidt penge foran computeren eller hygge dig med vennerne – eller endda kombinere begge ting. Blackjack er i hvert fald et nemt spil for alle!