12.09.2013, 09:12 | Af: Administrator

Spilforslag: To offensive hold leverer mål

Det ligner en kamp, hvor begge hold har en hel del at skyde med rent offensivt, når FC Midtjylland mandag aften hjemme på MCH Arena tager imod FC Nordsjælland.

FC Midtjylland fortsatte deres ubesejrede stime før landskampspausen, mens nordsjællænderne dummede sig gevaldigt mod den ene oprykker FC Vestsjælland. Midtjyderne skal, set i lyset af sæsonstarten og niveauet på de to hold, derfor også være favoritter her. Også selvom landskampspausen uden tvivl har været kærkommen for FC Nordsjælland, der har brugt den ekstra tid på at få de nye og unge spillere implementeret bedre i deres boldbesiddende spillestil. Det ligner en kamp, hvor begge hold har en hel del at skyde med rent offensivt. Vi anbefaler spil på, at begge hold scorer.

Nordsjællænderne er stadigvæk alt for svingende, og set over en hel kamp bør Kasper Hjulmand & co. ikke være i stand til at drille midtjyderne på nuværende tidspunkt. Samtidig ligner det dog også en underholdende kamp, hvor begge hold gerne vil spille offensivt. Desværre for FCN har det knebet gevaldigt i defensiven, hvor tre udekampe har resulteret i syv mål i eget net.

Hvis man tager et kig på de to holds indbyrdes opgør, taler det ligeledes for en kamp med mange mål. 17 mål er der blevet scoret i de seneste fem indbyrdes opgør, hvor begge hold ligeledes er kommet på tavlen i alle fem kampe. Midtjyderne indledte sæsonen med to gange clean sheet, men i de efterfølgende fem kampe har Kristian Bak og resten af ulvene både inkasseret og scoret, mens det for nordsjællændernes vedkommende også blot er to gange, hvor begge hold ikke er kommet på tavlen.

FC Nordsjællands vaklende defensiv bør ikke være i stand til at lukke af for Morten Duncan og co., som specielt på dødbolde kan true et Nordsjælland-forsvar, der har set overmatchet ud i mange tilfælde. Midtjyderne mangler dog Izunna Uzochukwu, der er karantæneramt, på den centrale midtbane, og det kan blive FCNs chance. To hold, der gerne vil være boldbesiddende og ikke mindst spille offensivt, bør give tilskuerne i Herning masser af mål at varme sig på.

SpilXperten.com anbefaler: Begge hold scorer til odds 1,60 hos Unibet – SPIL HER >>

Der findes også en amerikansk udgave af fodbold...
Er du også glad for, at sportsgrenen med den ovale bold, amerikansk fodbold, igen kører? Så er www.super-bowl.dk måske noget for dig. Her er samlet opskrifter til roethlisburger, statistik, spilforslag og meget mere til NFL. Det hele bygger naturligvis op til Super Bowl 2014, som spilles i februar næste år.