23.09.2013, 08:32 | Af: Administrator

STARKprisen uddelt til aktiv uddannelsesklub

STARK forærede klub en Panna Light ARENA for at være aktive på uddannelsesfronten

I 2013 er STARK blevet hovedsponsor for talentudviklingen i FCM – både når det gælder akademiet og når det gælder de unge drenge fra Ulveland, som i dag er en del af talentudviklingen i FCM Elitefodboldskole.

En del af den aftale, der er lavet med STARK, er også, at STARKprisen hvert år overrækkes her på repræsentantskabsmødet. STARKprisen går til den FCM samarbejdsklub, som har gjort noget specielt inden for uddannelse i løbet af sæsonen – og her vægtes både uddannelse af trænere – som man kan få via FCMs klubkurser, Store Trænerdag, pigetrænerkursus, FCM Trænerakademi, FCM Trænernetværk, målmandstrænerkurser og andre spotkurser – men også uddannelse af sine spillere, hvor bl.a. brugen af FCM Fodboldskole, FCM Miniakademi samt FCM Teknikmærke og principperne omkring træningen i vores FCM Teknikmærketræningsdagbog vægtes højt.

FCM Klubsamarbejdet og STARK vil med andre ord gerne belønne dem, der er dygtige til at uddanne sine medlemmer. Det er vigtigt, at vi i fællesskab hjælper med at gøre vores trænere og ledere endnu dygtigere, så vi kan få nogle bedre fodboldspillere. Men det handler ikke kun om at få bedre fodboldspillere, det handler også om at fastholde børnene i klubberne, og der er det afgørende, at vi har nogle dygtige trænere, som kan motivere børnene. STARKprisen hylder den gode indsats, som så forhåbentligt kan være med til at motivere andre.

Gode indsatser på uddannelsesfronten har der også i det forgangne år været mange af i vore samarbejdsklubber og valget som årets modtager af STARKprisen havde derfor heller ikke været let, men i motivationen for valget lød det bl.a.:

STARKprisen tildeles en klub, som:
-
Ikke bare i det forløbne år har været aktiv på uddannelsesfronten, men som i FCM-regi har været det igennem flere år…
- Klubben sender således hvert år sine trænere af sted på Store Trænerdag, pigetrænerkurset og FCM Trænerakademi…
- En engageret klub, som også år efter år sørger for at sende spillere på FCM Fodboldskole og som i år også har bidraget stort omkring fødslen af FCM Miniakademi – både når det kommer til at stille trænere og faciliteter til rådighed og når det gælder om at lade sine spillere deltage og dermed dygtiggøre sig...
- I det hele taget finder STARK og Fodboldudvalget, at det er en klub, der har noget at byde ind med og det at klubben til stadighed søger inspiration til at få endnu mere at byde ind med overfor sine medlemmer, gør, at valget til at modtage årets STARKpris faldt på Grindsted GIF

Et stort tillykke til Grindsted GIF, der udover et diplom og blomster modtog en Panna Light ARENA sponseret af STARK. En flot gestus og en bane, der de næste mange år vil kunne give medlemmerne af Grindsted GIF masser af sjove trænings- og legetimer.

Foto fra venstre: Leder af FCM Klubsamarbejdet Tommy Jensen, FCM Klubrepræsentanter for Grindsted GIF Klaus Jensen og Jens Jakobsen samt regionsdirektør for STARK Jørn Lassen Schmidt