20.09.2013, 14:13 | Af: Administrator

Stor fan opbakning til dagens træning

Superligaspillernes fredagstræning blev overværet af 50 fans, der ville give spillene lidt ekstra tænding før lørdagens lokalopgør mod Viborg FF.

Da Jonas Lössl som første mand kom ud på træningsbanen blev han mødt af jubelråb og klapsalver fra omkring 50 FC Midtjylland fans, der havde valgt at vise deres støtte før derbyet mod Viborg FF. Slagssangene og jubelråbene fortsatte, mens resten af spillertruppen kom ud til et usædvanligt træningspas.

- Vi kommer for, at vise at vi står bag klubben. Der er mange, som har taget fri fra arbejde og skole for at komme her i dag, for vi lever og ånder for klubben, siger ”Brylle”, der har været FCM fan siden klubbens start.

- Vi vil også vise spillere, at kampen i morgen er helt speciel for os, og at det betyder rigtig meget for os. Folk snakker hele tiden FCK-Brøndby osv., men vores lokalopgør er også stort, fortsætter ”Brylle”.

Lørdagens derby mod Viborg er helt speciel for fansene, forklarer ”Brylle”.

- Viborg mener jo, at de er det rigtige Midtjylland, men i 1999 kommer vi frem og tager den titel, og i dag vi er klart størst på alle parameter – lige fra spillet på banen til på tribunerne, og det skal vi vise i morgen, siger ”Brylle”.

- Jeg håber det bliver en fest i morgen, hvor vi får en stemning og en volume, som vi aldrig har set på MCH Arena før, fortsætter ”Brylle”.

Spillertruppen var også glade for fansenes opbakning

Det klart det giver en masse, at vi kan mærke deres opbakning og ved at de er med hele vejen, forklarer Patrik Banggard, der ser frem til kampen i morgen.

- Jeg glæder mig rigtig meget . Det giver en masse spænding og det er en spændende kamp, som vi vil gøre alt for at vinde, afslutter Patrick Banggaard.

Køb billet til derbyet d. 21. september