26.09.2013, 08:28 | Af: Administrator

Sviatchenko blandt Danmarks bedst klædte

Erik Sviatchenko er på Euromans top ti liste over bedst klædte mænd i Danmark.

Slår man op i det seneste nummer af Euroman, finder man FC Midtjyllands Erik Sviatchenko på side 127 i det populære magasin. Men det er ikke på grund af bedrifterne på fodboldbanen, at midterforsvareren har fundet vej til månedsmagasinet.

Det er derimod Sviatchenkos gode stil, der har skaffet ham en plads i magasinet. I Euromans oktober-udgave kårer Danmarks største magasin for mænd nemlig de bedst klædt danske mænd, og her indtager Erik Sviatchenko en flot niendeplads.

- Stil for mig er mange ting. Jeg får min inspiration fra musik, kunst og de utallige rejser, jeg har været på sammen med min familie. Da vi var yngre rejste os tre børn (Philip storebror og Alexandra tvilling) på skift med min far til Paris, London, Milano og oplevede i en ung alder kulturer og mode i andre lande, fortæller Erik Sviatchenko.

Et af de helt store øjeblikke kom til en ung Erik Sviatchenko i London.

- Som 6-7-årig mødte jeg Paul Smith i hans studie London. Det er en af de oplevelser i forhold til stil, som står stærkest i erindringen. Min far og Paul Smith er stadig den dag i dag venner, siger Sviatchenko, der er stolt over at være kommet på Euromans liste over bedst klædte mænd i Danmark.

- At få et "modeskulderklap" fra Danmarks største magasin til mænd er da fedt. Jeg håber at kunne kravle op af listen næste år, siger Erik Sviatchenko med et smil.