21.09.2013, 18:34 | Af: Administrator

Sviatchenko: Ekstra kriller i maven

Erik Sviatchenko spillede lørdag sit første senioropgør mod Viborg FF.

Erik Sviatchenko er gammel Viborg-mand, dog blot som ungdomsspiller i FK Viborg. Derfor var det da også en specielt opgør for forsvarsspilleren, der lørdag mødte Viborg FF med sin nuværende klub, FC Midtjylland.

- Det var mit første opgør som senior imod Viborg. Jeg har ikke været nervøs i de andre kampe, men til denne kamp synes jeg, der var lidt ekstra kriller i maven, lyder det fra Erik Sviatchenko til FCM TV.

Den stærke forsvarsspiller nød den tænding, der var på både lægterne og inde på banen.

- Det var fedt at se så mange Viborg-fans og så mange Midtjylland-fans. De tilråb, der var mellem grupperne, kunne man sagtens høre derinde, og det smitter selvfølgelig af i duellerne på banen, siger han.

Se hele interviewet med Erik SviatchenkoFCM TV her.