20.09.2013, 13:14 | Af: Administrator

The Locals Cycling Network rammer landevejen

Netværkssamarbejdet i Midt- og Vestjylland har i samarbejde med DAHL Advokatfirma skabt et nye erhvervsnetværk, hvor cykelsport kombineres med faglig sparring og samfundsansvar.

 

The Locals Cycling Network henvender til erhvervsfolk med passion for cykelsport,  motion og samfundsansvar.

Netværkssamarbejdet i Midt & Vestjylland og DAHL advokatfirma har sammensat et program hen over efteråret 2013 og foråret 2014, med mulighed for deltagelse i blandt andet en fællestur til La Marmotte i Frankrig i starten af juli som foreløbig kulmination. Idéen er at man skal kunne netværke på landevejen og udbygge sit samarbejde gennem et længere forløb med gode oplevelser og spændende udfordringer.

- The Locals Cycling Network henvender sig til erhvervsledere og andre beslutningstagere hos private erhvervsvirksomheder og offentlige myndigheder, siger Jan Lindegaard, der er Relation & CSR Manager i FC Midtjylland og en af idémændene bag The Locals Cycling Network.

- Vi skaber rammerne for et godt netværk og gode cykeloplevelser. Du kan trygt invitere dine relationer, kunder og samarbejdspartnere til dette unikke cykelnetværk. Grundstenene i netværket er kombinationen af cykelsport, business, sparring og inspiration på ledelsesniveau – og ikke mindst, at vise samfundsansvar overfor regionen, fortsætter Jan Lindegaard.

- Vi skal ikke tjene penge på netværket – overskuddet doneres til velgørende formål i regionen. Derfor er det naturligt, at cykelnetværket ligges under The Locals, hvor vi også dyrker netværket og samarbejdet, afslutter Jan Lindegaard, der opfordrer alle interesserede til at henvende sig hurtigst muligt.

AKTIVITETER THE LOCALS CYCLING NETWORK

Sportslige aktiviteter: Fælles træningsture, motionsløb og gratis spinninghold i DGI Huset.
Sportsfaglige aktiviteter: Vejledning om kost og motion, gode råd til vedligeholdelse og reparation af cykel. 
Rejseaktiviteter: 1 uges træningslejr på Club La Santa, mulighed for deltagelse i et af verdens hårdeste en-dags motionsløb, La Marmotte. 
Faglige netværksaktiviteter: Faglige temamøder, Store Netværksdag og andre faglige arrangementer. 

SOM MEDLEM MODTAGER DU
2 sæt cykeltøj (kort og lang) i vores nye ”The Locals” design fra Astral (værdi ca. 2.000,00 kr.)
Medlemsrabat på body-age test, bike-fit af cyklen, reparation ved Garage Shoppen.
Gratis spinning i vintersæsonen i DGI Huset

KONTINGENT (1. oktober – 31. september)
Medlemsprisen er kr. 4.500,- eksklusiv moms 
 
VI STØTTER GODE  OG VELGØRENDE  FORMÅL – DET ER "SOCIAL  ANSVARLIGHED" FRA DE LOKALE TIL DE LOKALE:
Overskuddet fra The Local Cycling Network  går ubeskåret til et godt formål under overskriften ”Sundhed i Midtjylland”. 
 
SPØRGSMÅL, TILMELDING OG OPSTARTSMØDE
Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte: 
 
Claus F. Sørensen, DAHL Advokatfirma, cfs@dahllaw.dk , telefon 20250599 eller 
Jan Lindegaard, FC Midtjylland, jlg@fcm.dk, telefon 25600079. 

Vi afholder et opstartsmøde søndag, den 6. oktober 2013 kl. 9.00 på adressen Kaj Munks Vej 4, 7400 Herning. På mødet har du mulig¬hed for at stille spørgsmål og tilmelde dig netværket. Der vil du også have mulighed for at kunne prøve cykeltøjet, hvis du er tvivl om, hvilken størrelse, du skal have. Tag endelig cykel og cykeltøj med, idet vi påregner at tage en mindre træningstur efter opstartsmødet

Læs mere om THE LOCALS CYCLING NETWORK
Besøg netværkets LinkedIn