03.09.2013, 14:00 | Af: Administrator

Tim Janssen: Små ting skaber stor glæde

Tim Janssen & Eyjolfur Hedinsson besøgte børnene på Bibo, hvor spillere og børn grillede, spillede bordfodbold og hyggede sig

I sidste uge besøgte superligaspillerne Tim Janssen & Eyjolfur Hedinsson institutionen Bibo i Tjørring, der er et fristed for unge i alderen seks til 18 år med nedsat, fysisk funktionsevne.

- Planen var egentlig, at vi skulle hjælpe med at lave aftensmad, men børnene var så ivrige efter at vise os rundt i klasselokalerne, at vi startede med en rundtur i stedet, og det var så hyggeligt, at vi næsten glemte maden, fortæller Tim Janssen.

- Bagefter hyggede vi os med at spille bordfodbold sammen med børnene og de ansatte i Bibo. Vi snakkede om alt muligt; livet, fodbold og den slags, fortsætter Tim Janssen.

Besøget betyder også meget for fodboldspillerne, og FC Midtjyllands spillere nyder at give noget tilbage til lokalsamfundet.

- Det er dejligt at kunne hjælpe andre. Vores besøg betyder rigtig meget for børnene, der ikke altid har det lige nemt. Bare det, at vi bruger noget af vores tid sammen med dem, gør dem rigtigt glade, siger Tim Janssen.

Besøget fra fodboldspillerne vækkede helt klart glæde hos børnene.

- Jeg mødte en af drengene i byen, hvor jeg genkendte ham og derfor hilste. Han fortalte efterfølgende, at hans venner fra skolen havde været vildt imponerede over, at han kendte en professionel fodboldspiller, fortæller Tim Janssen.

- Sådan nogle små ting får børnene til at blive stolte og skaber stor glæde, hvilket gør mig glad. Det er fedt at kunne give noget tilbage, afslutter Tim Janssen.

Se billeder fra dagen