16.09.2013, 07:17 | Af: Administrator

To ulve skal hjælpe U17-landsholdet til EM 2014

Forsvarstalenterne Kristian Dirks Riis og Alexander Munksgaard er udtaget til U17-landsholdets spændende EM-kvalifikationskampe senere på måneden.

Der er vigtige point på spil, når det danske U17-landshold om et par uger skal forsøge at spille sig et skridt nærmere EM-slutrunden på Malta næste sommer. Til denne opgave har U17-landstræner Jan Michaelsen blandt andre udtaget forsvarsspillerne Kristian Dirks Riis og Alexander Munksgaard, som til daglig slår deres folder på FC Midtjyllands U17-hold.

Begge akademispillere var også med, da U17-landsholdet i slutningen af august måned vandt bronze i den traditionsrige ungdomsturnering Syrenka Cup.

U17-landsholdet er kommet i pulje med Kasakhstan, Østrig og Schweiz, og alle kampe afvikles på dansk grund, da Danmark er blevet udråbt som værtsnation for puljen. Danmarks første kamp spilles den 26/9 i Varde Idrætspark, hvor Kasakhstan kommer på besøg. To dage senere gælder det så Østrig på Haderslev Stadion, inden tredje og sidste kamp mod Schweiz spilles den 1/10 i Varde Idrætspark.

De to bedste hold fra hver pulje samt den bedste treer blandt alle 13 puljer går videre til endnu en kvalifikationsrunde i foråret, den såkaldte Elite Round, hvor også seedede Tyskland træder ind i turneringen. Dermed skal Kristian Dirks Riis, Alexander Munksgaard og resten af U17-landsholdet klare sig igennem to kvalifikationsrunder, før det for alvor går løs på Malta næste sommer, hvor selve EM-slutrunden finder sted.