05.09.2013, 15:02 | Af: Administrator

Tre ulve udtaget til U16-landsholdet

De tre akademispillere Mikael Anderson, Nikolaj Kirk og Mads Vang er udtaget til U16-landsholdet.

Når det danske U16-landshold senere denne måned møder ind til træningssamling, bliver det med deltagelse af tre akademispillere fra FC Midtjylland. Således har U16-landstræner Per Holm fundet plads til Mikael Anderson, Nikolaj Kirk og Mads Vang, der til daglig er en del af FC Midtjyllands U17-trup.

Landstræneren har dermed valgt at give genvalg de tre unge midtbanespillere, som også deltog i U16-landsholdets seneste træningssamling den 19-21. august.

Landsholdssamlingen varer fra tirsdag den 17. september til onsdag den 18. september og finder sted ved DBU Jyllands fodboldcenter i Tilst ved Aarhus.

Samlingen bliver spillernes sidste mulighed for at vise sig frem for trænerteamet inden de to venskabskampe i oktober, hvor Danmark ad to omgange skal forsøge at slå Østrig. Kampene spilles den 8. og 10. oktober og finder begge sted i Nykøbing Falster.