24.09.2013, 13:42 | Af: Administrator

Truppen mod FC Djursland

Det er ulve mod hajer, når FC Midtjylland og FC Djursland onsdag eftermiddag tørner sammen i DBU Pokalen.

Der er atter dømt pokalfodbold, når det i morgen går løs i DBU Pokalen. Efter sejren over 1. divisionsmandskabet fra Vendsyssel FF venter nu FC Djursland fra 2. division Vest i tredje runde.

Selv om de midtjyske ulve skal op mod et 2. divisionsmandskab, så har holdet forberedt sig grundigt til opgøret, fortæller cheftræner Glen Riddersholm.

- Vi har set FC Djursland et par gange i turneringen og lavet et godt stykke arbejde på dem. Pokalturneringen handler om en ting, og det er at komme en runde videre, siger Riddersholm.

- Vi har respekt for modstanderen. I pokalturneringen kan alt ske, og derfor er det med stor forberedelse, at vi tager til Grenå. Vi er selvfølgelig favoritter og skal gå videre, men vi ved, at der kan blive tale om en tæt dyst.

- Vi har visse udfordringer, fordi vi har en hel del spillere, som går med nogle småting, men vi er i stand til at stille et slagkraftigt hold, hvor tesen er ligesom i den forgangne pokalkamp. Vi ønsker at signalere stor tillid til hele truppen og holde truppen så bred som muligt. Det, tror vi på, gavner os på den lange bane, siger Glen Riddersholm.

Der er kick-off på Grenå Stadion onsdag klokken 16.30.

Truppen mod FC Djursland
1. Jonas Lössl
3. Kolja Afriyie
7. Jeppe Curth
11. Danny Olsen
14. Jakob Haugaard
20. Asger Sørensen
23. Frank Kristensen
24. Sonni Nattestad
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
29. Jonas Gemmer
39. Mikkel Frankoch

32. Kristian Bak Nielsen
33. Paul Onuachu
35. Frederik Møller
40. Musefiu Ashiru
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun