15.09.2013, 15:56 | Af: Administrator

Truppen mod FC Nordsjælland

To mulige debutanter i den midtjyske trup mod de danske vicemestre.

Efter to ugers landskampspause er der atter gang i Superligaen. FC Midtjylland og FC Nordsjælland lukker ottende spillerunde ned med deres opgør mandag aften i Herning. Og det er en ulveflok, der glæder sig til at få nyt græs under fødderne hjemme på MCH Arena.

- Vi er sultne efter at komme i gang igen, og vi glæder os til efter to udekampe at skulle spille hjemme på MCH Arena. Vi har brug for massiv opbakning som i de foregående hjemmekampe. Får vi det, vil vi i fællesskab kunne indfri vores fælles mål om tre point. Sammen er vi stærke, siger cheftræner Glen Riddersholm.

Der er i kamppausen blevet arbejdet hårdt på træningsbanen, hvor der har været fokus på videreudvikling af spillestilen.

Print-Selv-Billet: FC MIDTJYLLAND - FC NORDSJÆLLAND MANDAG D. 16/9 KØB BILLETTER HER >>

- Vi har brugt pausen til at finjustere og videreudvikle vores spillestil, og jeg forventer, vi kommer med et meget stærkt udtryk til kampen mod FC Nordsjælland. Spillerne er meget målrettede i det daglige arbejde, og den beslutsomhed og optimisme som hersker i truppen, forventer jeg vi sætter i spil i morgendagens kamp, siger Riddersholm.

FC Midtjyllands U17-hold hentede i weekenden med en 4-1-sejr tre point mod netop FC Nordsjælland, og Riddersholm og co. går da også efter fuld valuta mandag aften mod de danske vicemestre fra Farum.

- Vi forventer en tæt kamp mellem to stærke hold. FCN har oprustet kraftigt i transfervinduet og har på papiret et hold, som er meget stærkt. Vi tager som altid udgangspunkt i os selv, og vi vil med vores velkendte varemærker sætte alt ind på tre point, siger cheftræneren.

LÆS OGSÅ: Vidste du, at FC Midtjylland og FC Nordsjælland

Trænerteamet må undvære Izunna Uzochukwu, der afsoner sin første af to karantænedage, mens Tim Janssen, Johannes Madsen, Petter Andersson, Isaac Oliseh, Rilwan Hassan og Marco Larsen er på skadeslisten.

Til gengæld kan der blive debut for lejesvenden Jeppe Curth og Eyjolfur Hedinsson, mens U19-spilleren Jonas Gemmer, der fik sin debut for ulvene i pokalsejren over Vendsyssel, kan få superligadebut, hvis han bliver sendt på banen.

Der er kick-off på MCH Arena mandag aften klokken 19.00.

Truppen mod FC Nordsjælland
1. Jonas Lössl
3. Kolja Afriyie
6. Jesper Lindorff Juelsgård
7. Jeppe Curth
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
11. Danny Olsen
14. Jakob Haugaard
18. Erik Sviatchenko
21. Eyjolfur Hedinsson
23. Frank Kristensen
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
29. Jonas Gemmer
32. Kristian Bak Nielsen
33. Paul Onuachu
35. Frederik Møller
44. Sylvester Igboun