28.09.2013, 10:50 | Af: Administrator

Truppen mod OB

Rilwan Hassan kan få comeback for ulvene søndag aften i Odense, mens Izunna Uzochukwu er tilbage efter overstået karantæne.

Der kan blive et glædeligt gensyn hos FC Midtjylland, når holdet søndag aften møder OB på udebane. For første gang i sæsonen er Rilwan Hassan nemlig en del af den trup, som trænerteamet har udtaget.

I tiende runde venter et svært opgør på udebane mod OB, hvor ulvene i sidste sæson vandt og tabt en kamp. Men ud af de seneste fire besøg i Odense har midtjyderne hentet tre sejre. Senest tilbage i maj i år, hvor Petter Andersson blev matchvinder med sin 1-0-scoring efter 58 minutter.

- Der venter en interessant udfordring for os i Odense. Vi har på udebane leveret stabile præstationer, og vi skal bygge videre på det fundament, vi har skabt. OB er et fysisk stærkt mandskab, og vi skal spille ud fra en god, solid defensiv organisation, som har kendetegnet os i efteråret, og så skal vi sætte fart og dynamik i spillet den anden vej, siger cheftræner Glen Riddersholm.

- Det er påkrævet, at vi fortsætter med at holde det momentum, vi har. Vi forventer en svær kamp mod OB, og vi har en forventning om, at vi skal lægge til vores spil, hvis vi skal sætte tre point på vores konto. Vi har en god fornemmelse, men er samtidig ydmyge og ved, at vi skal toppræstere, hvis vi skal have fuldt udbytte i Odense.

Foruden Rilwan Hassan er også Izunna Uzochukwu ny i forhold til truppen for en uge siden. Den nigerianske midtbaneslider er tilbage, efter at han har siddet uden for med karantæne i de seneste to superligaopgør efter sit røde kort i Esbjerg. 

Der er kick-off i Odense søndag klokken 19.00.

Truppen mod OB
1. Jonas Lössl
3. Kolja Afriyie
6. Jesper Lindorff Juelsgård
7. Jeppe Curth
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
11. Danny Olsen
14. Jakob Haugaard
18. Erik Sviatchenko
21. Eyjolfur Hedinsson
23. Frank Kristensen
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
32. Kristian Bak Nielsen
33. Paul Onuachu
35. Frederik Møller
36. Rilwan Hassan
43. Izunna Uzochukwu
44. Sylvester Igboun