20.09.2013, 15:15 | Af: Administrator

Truppen mod Viborg FF

For første gang siden 2007 er der igen derby på den midtjyske hede, når ulvene lørdag eftermiddag tager imod lokalrivalerne fra Viborg.

Det er knap seks år siden, at Viborg FF sidste gang var gæster på MCH Arena. Men lørdag eftermiddag vækkes det midtjyske derby igen til live, når FC Midtjylland byder de grønblusede fra domkirkebyen inden for på MCH Arena.

- Det er en fodboldkamp, som har haft en masse opmærksomhed omkring sig, og det er en mulighed for os til at betale vores fans tilbage for en stor og loyal støtte. Vi kender betydningen af at vinde i morgen. Vi er klar og skal udnytte vores selvtillid og gode momentum, og som altid går vi helhjertet efter de tre point, siger cheftræner Glen Riddersholm.

- Opgaven for os bliver at løse en meget kompakt organisation, som er den sværeste udfordring, man kan have som fodboldhold. Vi må forvente, at Viborg forsvarer sig med ti mand tæt på boksen og har en angriber længere fremme, som de vil sætte deres omstillinger igennem på. Vi skal spille hurtigt, levende og direkte, når det er muligt, siger cheftræneren.


Print-Selv-Billet: FC MIDTJYLLAND - VIBORG FF LØRDAG D. 21/9 KØB BILLETTER HER >>

Det er det 25. opgør mellem de to mandskaber, og hjemme på MCH Arena er det blevet til fem ulve-sejre og fem uafgjorte kampe.

- Det bliver en kamp mellem to forskellige stilarter. Vi respekterer Viborg for have haft en god periode bag sig. Det er et stærkt kollektiv, som har en god defensiv organisation, og som er dygtige på standardsituationer og i fysisk god form, siger Glen Riddersholm.

Trænerteamet må fortsat se bort fra Izunna Uzochukwu, der afsoner sin anden og sidste karantænedag efter det røde kort i Esbjerg, mens Marco Larsen, Petter Andersson, Rilwan Hassan, Tim Janssen, Johannes Madsen og Isaac Oliseh endnu ikke er klar.

Der er kick-off på MCH Arena lørdag klokken 17.00.

Truppen mod Viborg FF
1. Jonas Lössl
3. Kolja Afriyie
6. Jesper Lindorff Juelsgård
7. Jeppe Curth
9. Morten 'Duncan' Rasmussen
11. Danny Olsen
14. Jakob Haugaard
18. Erik Sviatchenko
21. Eyjolfur Hedinsson
23. Frank Kristensen
24. Sonni Nattestad
26. Patrick Banggaard
27. Pione Sisto
28. André Rømer
29. Jonas Gemmer
32. Kristian Bak Nielsen
33. Paul Onuachu
35. Frederik Møller
44. Sylvester Igboun