03.09.2013, 16:00 | Af: Administrator

U17 møder AGF på onsdag

Skal forsøge at tilføje århusianerne sæsonens første nederlag

U17-landsholdet har i den forgangne uge deltaget i Syrenka Cup i Polen, og det var med to FCM’ere i truppen. Forsvarsspillerne Alexander Munksgaard og Kristian Dirks Riis var med til at sikre danskerne en tredjeplads i turneringen, og sidstnævnte fik samtidig sin landsholdsdebut – tillykke til Kristian!

Landsholdskampene har dog også betydet, at ulvenes kamp mod AGF i U17 Ligaen er blevet flyttet til om onsdagen. Her skal FCM U17 forsøge at bygge videre på den gode start, der har kastet fire point af sig i de første to kampe.

Modstanderne fra AGF havde en svær 2012/13-sæson, hvor man sluttede sidst i U17 Ligaen. Århusianerne er dog kommet udmærket fra start i den nye sæson, og er fortsat ubesejrede efter en start, der har budt på tre uafgjorte kampe.

- Det er et hold, der er godt organiseret og svære at spille imod, men vi går til kampen med tro på tingene og masser af spillelyst. Nu er vi startet med to udekampe, så vi glæder os til igen at spille hjemme på EDC Arena, fortæller Svend Graversen.

De to indbyrdes opgør i den seneste sæson endte med to smalle FCM-sejre. I jagten på en gentagelse må FCM-trænerteamet dog se bort fra Erik Braun. Kantspilleren afsoner den første af to karantænedage efter at være blevet udvist i kampen mod Vejle.

Der er kampstart på i Ikast onsdag aften kl. 18.30.