21.09.2013, 15:28 | Af: Administrator

U17 nedlagde Lyngby

De blåblusede U17-sjællændere blev sendt tilbage til øen med en 3-0 lussing, da de lørdag middag gæstede heden.

Fra kampens start fik FC Midtjylland sat sig godt på spillet, men uden at producere de helt store chancer. Efter et kvarters spil lykkedes det alligevel for ulvene at bringe sig i front, da Rasmus Nicolaisen nettede på et hjørnespark.

- Vi har i første halvleg en høj boldbesiddelse, men spiller generelt lidt for langsomt. Det giver os problemer med at bryde igennem på den sidste tredjedel. Vi har dog momentum og rammer også træværket. Alligevel tilspiller Lyngby sig én stor chance, hvor vi bestemt ikke er uheldige, forklarer cheftræner Svend Graversen.

Anden halvleg tog samme form - de sortblusede med initiativet og gæsterne med troen på omstillingerne. Hjemmeholdet producerede mange chancer, og ti minutter efter pausen lykkedes det Mikkel Duelund at fordoble føringen med en flot scoring.

Yderligere et forsøg på træværket fra hjemmeholdet tegnede billedet af et Lyngby-mandskab i store problemer. Bare ti minutter efter sin første scoring, var Mikkel Duelund atter på pletten, og slog med sin anden scoring sidste søm i kisten. FC Midtjylland U17 kunne dermed gå fra EDC-Arena med en sikker 3-0 sejr.

- Mikkel (Duelund, red.) voldte Lyngby store problemer i dag. Han var her, der og alle vegne, og kom til flere store muligheder en de to han scorede på. Netop det er også et af få kritikpunkter i dag. Vi scorer ikke nok, i forhold til hvad vi producerer, og det skal vi dygtiggøre os i.  Men vi leverer på et højt kollektivt niveau, og er rigtig tilfredse med at holde nullet mod så dygtigt et offensivt hold, slutter Svend Graversen.

FC Midtjylland U17 spiller næste gang lørdag den 5. oktober klokken 13.00, hvor de i Ådalen i Odense møder OB.

FCM U17 3 – 0 Lyngby (1 – 0)

16’ 1 – 0 Rasmus Nicolaisen

51’ 2 – 0 Mikkel Duelund

60’ 3 – 0 Mikkel Duelund

Opstilling:

Jakob Frilund [IFS] – Alexander Munksgaard, Kristian Dirks Riis, Rasmus Nicolaisen, Anders HagelskjærGloire Rutikanga, Alexander Nicolajsen, Nikolaj Kirk (45’ Mads Friis) – Erik Braun (45’ Mikael Anderson), Martin HøgstadMikkel Duelund