14.09.2013, 18:30 | Af: Administrator

U17 sprudlede på Nordsjælland

FC Nordsjælland U17 fik ikke et ben til jorden, da FC Midtjylland U17 her til aften løb dem over ende.

De var en yderst veloplagt midtjysk trup der løb på banen lørdag eftermiddag i U17-opgøret i Farum. Kampen var dårligt nok gået i gang, før de rødblusede måtte hente bolden ud af eget net. Det var Alexander Nikolajsen, der åbnede festen med et skud fra distancen.

- Vi havde en virkelig en god følelse allerede under opvarmningen. Vores optakt var perfekt, og vi var rigtig godt forberedte. Fra første fløjt bringer drengene en voldsom energi og vi kommer hurtigt foran 2-0. Set over hele kampen har FC Nordsjælland måske en større boldbesiddelse, men de kommer ikke frem til det store. Derimod er vores presspil fantastisk, og når vi bryder deres spil, er vi farlige, forklarer træner Søren Bjerg Jensen.

Efter 25 minutters spil øgede Rasmus Nicolaisen føringen, da han på et hjørnespark steg højt til vejrs og headede bolden i mål. Dermed kunne midtjyderne gå til pause med en 3-0 føring.

Anden halvleg var en anelse mere chancefattig end første, men mønstret gentog sig på mange måder. Det lykkedes værterne at reducere i starten af anden halvleg, men det forblev af kosmetisk betydning. Bare seks minutter efter slukkede Mikkel Duelund den sidste gnist af håb for hjemmeholdet, da han med sin anden scoring i opgøret øgede føringen til kampens slutresultat 4-1.

- Det er vigtigt, vi får kvalt FC Nordsjællands håb så hurtigt i anden halvleg. Efter scoringen til 4-1 har de intet at komme med, og vi kører sejren sikkert hjem. Jeg vil gerne fremhæve kollektivet, energien og gennemførslen af arbejdet i dag. Det var en fornøjelse. Den yngste årgang gør det rigtig flot, og de får vist, de sagtens kan være med her, afslutter en glad Søren Bjerg Jensen.

FC Midtjylland U17 spiller næste gang lørdag den 21. september klokken 12.00, hvor de hjemme på EDC-Arena tager i mod Lyngby.

FCN U17 1 – 4 FCM U17 (0 – 3)

1’ 0 – 1 FCM Alexander Nicolajsen

4’ 0 – 2 FCM Mikkel Duelund

24’ 0 – 3 FCM Rasmus Nicolaisen

45’ 1 – 3 FCN

51’ 1 – 4 FCM Mikkel Duelund

Opstilling:

Oliver OttesenAlexander Munksgaard, Kristian Dirks Riis, Rasmus Nicolaisen, Anders HagelskjærGloire Rutikanga, Alexander Nicolajsen, Nikolaj Kirk (64’ Malte Jürgensen) – Erik Braun (15’ Mikael Anderson), Martin Høgstad (68’ Christian Kold Jensen) – Mikkel Duelund