14.09.2013, 17:26 | Af: Administrator

U19 tabte til Tigrene

FC Midtjylland U19 måtte lørdag eftermiddag strække våben på Nordsjælland.

U19-ulvene kom på en svær opgave på udebane i Farum, og fra kampens start satte hjemmeholdet FC Nordsjælland sig på spillet. Halvlegens største chancer tilfaldt også hjemmeholdet, men op mod pausefløjtet fik midtjyderne bedre fat. Alligevel var det værterne der kunne gå til pause med en føring, da de bragte sig i front ét minut før.

- FC Nordsjælland stiller et stærkt hold med kun en enkelt førsteårsspiller i startopstillingen. Derfor sidder de på langt størstedelen af opgøret. Kort før pausen producerer vi et par chancer, men vi kendte ikke vores besøgstid i dag, forklarer cheftræner Kenneth Andersen.

FC Midtjylland forsøgte at genoptage de fine takter fra anden halvlegs start, men den ellers flotte indsats rakte ikke til mere end nogle få mindre chancer.  I de døende minutter satsede de sortblusede mere fremadrettet i håbet om point, men uden held. Nordsjællænderne straffede i stedet den taktiske rokkering ved, at lukke opgøret med et omstillingsmål.

- Vi får ikke lagt det fornødne tryk på FC Nordsjælland. Der kan ikke sættes en finger på drengenes indsats, for de investerer alt de har. Desværre får vi ikke etableret os i dag. Vi møder et godt hold, og det må vi forsøge at lære af, slutter en afklaret Kenneth Andersen.

FC Midtjylland U19 spiller næste gang lørdag den 21. september klokken 14.00, hvor de hjemme på EDC-Arena tager i mod Lyngby.

FCN U19 2 - 0 FCM U19 (1 – 0)
1-0 FCN 45’
2-0 FCN 87’

Opstilling
Michael RavnRasmus Lauritsen, Asger Sørensen, Malte Kiilerich Hansen, Rasmus NissenMikkel Frankoch, Sigurd Schøndorf, Simon Sterring (62’ Kasper Riisgaard [IFS]) – Mikkel Adamsen (56’ Olajide Samuel Owolabi), Anders Lund (71’ Jeppe Solgaard) – Razak Adebayo Odeyemi