21.09.2013, 16:53 | Af: Administrator

U19 vandt trods mareridtsstart

Trods den værst tænkelige start på opgøret, vandt FC Midtjylland U19 en flot comebacksejr over Lyngby lørdag eftermiddag hjemme på EDC-Arena.

Der var kun spillet tre minutter af dagens U19-opgør på EDC-Arena, før den første scoring var på tavlen. Det var gæsterne fra Lyngby der opsnappede en vag tilbagelægning i ulvenes defensiv, som de udnyttede til en tidlig føring.

FC Midtjylland fik dog hurtigt rystet forskrækkelsen af sig, og halvlegen blev en meget lige affære, med spil der bølgede frem og tilbage. Ti minutter før pausen brød Anders Lund igennem på en omstilling, og i farten blev han trukket ned i feltet. Det gav korrekt straffespark til midtjyderne, som Mikkel Frankoch tog sig kærligt af til udligning.

- Lyngby bliver småfarlige på lidt omstillinger, men i min optik er det fortjent vi udligner. Det spillemæssige tryk vi slutter første halvleg af med, formår vi ligeledes at overføre til anden halvleg, udtaler cheftræner Kenneth Andersen.

Ti minutter inde i anden halvleg bragte FC Midtjylland sig i front ved Rasmus Lauritsen, der på en returbold fra et hjørnespark fandt vej til nettet. Et kvarter efter udbyggede Razak Adebayo Odeyemi føringen til 3-1, på oplæg fra Malte Kiilerich Hansen. Selvom det lykkedes de blåblusede at reducere før tid, forblev det af kosmetisk betydning, og ulvene vandt dermed opgøret 3-2. Kenneth Andersen gør status.

- Vi føler, vi har mulighederne for at lukke opgøret til 4-1, men det får vi ikke gjort. I stedet får Lyngby reduceret på noget rod i feltet. Alligevel synes jeg, vi kontrollerer kampen til ende. Det var en stærk præstation af drengene. Værd at bemærke er, at Rasmus Nissen viste en flot alsidighed i dag. I forbindelse med rokeringer under vores udskiftninger endte han med at spille hele tre forskellige positioner.

FC Midtjylland U19 spiller næste gang lørdag den 5. oktober klokken 15.00, hvor de i Ådalen i Odense gæster OB.

FCM U19 3 – 2 Lyngby U19 (1 – 1)

3’ 0 – 1 Lyngby

35’ 1 – 1 Mikkel Frankoch (straffespark)

51’ 2 – 1 Rasmus Lauritsen

65’ 3 – 1 Razak Adebayo Odeyemi

76’ 3 – 2 Lyngby

Opstilling:

Michael RavnRasmus Lauritsen, Asger Sørensen, Malte Kiilerich Hansen, Rasmus NissenMikkel Frankoch, Sigurd Schøndorf (45’ Jeppe Solgaard), Simon Sterring (80’ Kasper Riisgaard [IFS]) – Mikkel Adamsen (68’ Olajide Samuel Owolabi), Anders Lund (71’ Jeppe Solgaard) – Razak Adebayo Odeyemi