29.09.2013, 19:54 | Af: Administrator

Uafgjort i Odense

FC Midtjylland satte med det ene point mod OB ny klubrekord, da holdet nu er ubesejret i de seneste 14 superligakampe.

FC Midtjylland havde til aftenes opgør i Odense igen Izunna Uzochukwu på holdkortet, efter at midtbanedynamoen har siddet uden for med karantæne i ulvenes seneste to kampe.

Og havde man ikke lagt mærke til det i løbet af kampens første 44 minutter, så gjorde man det i hvert fald, da første halvleg gik ind i det sidste minut.

Morten 'Duncan' Rasmussen lagde et fint indlæg fra anfører Kristian Bak Nielsen tilbage til Izunna Uzochukwu, der et godt stykke unden for feltet hamrede ulvene foran 1-0.

Den føring holdt ind til syv minutter inde i anden halvleg, da Martin Spelmann førte bolden frem for hjemmeholdet og lagde den tilbage til Krisztian Vadocz, der med en præcis inderside bragte balance i regnskabet.

Efter 67 minutter var der comeback til Rilwan Hassan, som har siddet uden for siden forårets sidste kamp mod AGF, hvor han blev skadet i lysken.

Mod slutnigen af kampen pressede de midtjyske gæster på for at sikre sig alle tre point i Odense, og selv om der ved flere lejligheder var optræk til endnu en midtjysk føring, så lykkedes det ikke at passere en velspillende OB-keeper.

Med det ene point i Odense satte FC Midtjylland ny klubrekord, da holdet nu er ubesejret i de seneste 14 superligakampe.

Næste opgave for ulvene bliver mandag om en uge, hvor holdet hjemme på MCH Arena tager imod Ove Pedersen og FC Vestsjælland.

Kampfaka
OB - FC Midtjylland 1-1 (0-1)
0-1 Izunna Uzochukwu 45'
1-1 Krisztian Vadocz 52'

Advarsler
Erik Sviatchenko 34' (FCM)
Anders Møller Christensen 55' (OB)
Kristian Bak Nielsen 59' (FCM)
Morten 'Duncan' Rasmussen 71' (FCM)
Mohammed Diarra 87' (OB)

Tilskuere: 8.633

FC Midtjylland: 
Jonas Lössl, Kristian Bak Nielsen, Patrick Banggaard, Erik Sviatchenko, Jesper Lindorff Juelsgård, Izunna Uzochukwu, Danny Olsen, Jeppe Curth (Rilwan Hassan 67'), Pione Sisto (Paul Onuachu 81'), Sylvester Igboun, Morten 'Duncan' Rasmussen.

Dommer: Michael Tykgaard