03.09.2013, 09:55 | Af: Administrator

Ungdommen viste gode takter i Reserveligaen

De unge spillere gjorde en god figur, da FC Midtjylland mandag hjemme besejrede Silkeborg IF i Reserveligaen.

Ulvene kom godt fra start i opgøret i Ikast og sad tungt på spillet den første halve time. Det ledte til en række store muligheder, og efter små tyve minutter bragte den lange spidsangriber Paul Onuachu hjemmeholdet i front. Et flot opspil i venstre side blev afrundet med et tidligt indlæg af Jesper Lauridsen, der fandt vej til Paul Onuachu i boksen.

- Generelt har vi en rigtig god fordeling af spillet i første halvleg. Vi spiller over begge fløje og skaber mange store chancer. Det sidste kvarter af første halvleg sætter Silkeborg en ekstra mand på midtbane, og der taber vi spilovertaget lidt, forklarer træner Rene S. Andersen.

Fra anden halvlegs start var mønstret tilbage med ulvene i aggressivt pres og med størstedelen af boldbesiddelsen. Kampens sidste halvdel var dog mindre chancerig end første, og af samme grund forblev resultatet ved 1-0 indtil sidste fløjt. Et resultat der glædede Rene S. Andersen.

- Jeg synes, vi kontrollerer opgøret, som vi gerne vil langt størstedelen af tiden. Hele holdet gør det fint løbemæssigt, og de defensive aftaler bliver overholdt. André Rømer leverer en rigtig flot indsats på den centrale midtbane, og både Asger Sørensen og Mikkel Frankoch leverer en solid halvleg hver. Derudover gjorde U17-spillerne Erik Braun og Simon Sterring begge god figur. Det var flot.

FC Midtjylland ligger nu nummer to i Reserveligaen med seks point efter tre kampe. Reserveholdet skal i ilden igen allerede på fredag, hvor de klokken 15.00 gæster de bolsjestribede i Aalborg.

Kampfakta

FC Midtjylland - Silkeborg IF 1-0 (1-0)
1-0 Paul Onuachu 18' 

Startopstilling
Jakob HaugaardSantiago Villafane, Kolja Afriyie (Sonni Nattestad 45'), Morten Koch Nielsen, Jesper LauridsenErik Braun, Asger Sørensen (Mikkel Frankoch 45'), André Rømer, Musefiu AshiruPaul Onuachu, Razak Adebayo Odeyemi (Simon Sterring 60')