13.09.2013, 16:00 | Af: Administrator

Vidste du, at FC Midtjylland og FC Nordsjælland

FCM.dk har i samarbejde med danskfodbold.com været i arkiverne og fundet skæve vinkler til mandagens Superligakamp mod FC Nordsjælland

Vidste du at:

- FC Midtjylland har på hjemmebane taget imod FC Nordsjælland i 20 Superligakampe tidligere. Kun i ét tilfælde er det lykkedes FC Nordsjælland at vinde, de øvrige kampe er endt med 11 sejre til FC Midtjylland og 8 uafgjorte.

- Udeholdet er uden sejr i de seneste 11 indbyrdes Superligakampe mellem FC Midtjylland og FC Nordsjælland.

- FC Midtjylland er ubesejret i de seneste 11 Superligakampe, hvilket er klubbens bedste periode siden Superliga-klubrekorden på 13 kampe uden nederlag fra oktober 2006-april 2007.

Print-Selv-Billet: FC MIDTJYLLAND - FC NORDSJÆLLAND MANDAG D. 16/9 KØB BILLETTER HER >>

FC Midtjylland vil med mindst én scoring mod FC Nordsjælland have scoret i hver af klubbens seneste 25 Superligakampe, hvilket vil være yderligere en forbedring af Superliga-klubrekorden.

- FC Midtjylland kan tage klubbens 6. sejr i træk på MCH Arena, hvilket senest skete i august-oktober 2011.

- Hvis FC Midtjylland får 3 point mod FC Nordsjælland vil de 20 point efter sæsonens 8 første kampe ikke blot være klubbens bedste præstation, men også blot 9. tilfælde, hvor en Superligaklub har haft minimum 20 point efter de første 8 kampe.

Kenn Hansen dømmer sin Superligakamp nr. 76, hvoraf 14 har været med FC Midtjylland som den ene part. I de 7 kampe på MCH Arena med Kenn Hansen som dommer er det endt med 5 sejre til FC Midtjylland, 2 uafgjorte og ingen nederlag.

FC Midtjylland har tidligere spillet tre kampe (to Superliga- og én pokalkamp) den 16. september. Ingen af disse kampe er endt med nederlag til FC Midtjylland (to sejre og én uafgjort).

Frank Kristensen har i Superligaen hidtil scoret 46 mål på MCH Arena, 21 mål på Ikast Stadion og 41 mål på andre stadions. Med en enkelt scoring mere på MCH Arena, vil han alene overtage rekorden som mest scorende Superligaspiller på samme Superligastadion, der pt. deles med Søren Frederiksen/Viborg Stadion.

FC Midtjyllands hjemmekampe i sæsonen er i gennemsnit blevet overværet af 8.216 tilskuere, hvilket er en fremgang på over 40 pct. i forhold til sæsonen 2012/13.

Med en sejr over FC Nordsjælland vil FC Midtjylland passere 700 point i Superligaen som den 7. klub.

Leveret i samarbejde med danskfodbold.com