FCM.dk har i samarbejde med danskfodbold.com været i arkiverne og fundet skæve vinkler til lørdagens superligakamp mod Viborg FF.

"> FCM.dk har i samarbejde med danskfodbold.com været i arkiverne og fundet skæve vinkler til lørdagens superligakamp mod Viborg FF.

">

20.09.2013, 04:39 | Af: Administrator

Vidste du, at FC Midtjylland og Viborg FF

FCM.dk har i samarbejde med danskfodbold.com været i arkiverne og fundet skæve vinkler til lørdagens superligakamp mod Viborg FF.

Vidste du, at:

Det er det 25. indbyrdes superligaopgør mellem FC Midtjylland og Viborg FF. Knap halvdelen af kampene er endt uafgjort, herunder det seneste opgør den 20. april 2008.

Det er over 5½ år siden, at FC Midtjylland sidst mødte Viborg FF i Superligaen. Eneste mulige gengangere fra kampen i april 2008 er Kolja Afriyie, Danny Olsen og Frank Kristensen.

FC Midtjylland har ikke tabt til Viborg FF i de seneste 7 superligakampe, der er endt med 5 sejre og 2 uafgjorte. Det er således knap 8 år siden, at Viborg FF sidst besejrede FC Midtjylland i Superligaen.

- De 11 uafgjorte superligakampe mellem FC Midtjylland og Viborg FF er i 8 tilfælde endt 1-1. De resterende uafgjorte kampe er endt 0-0.


Print-Selv-Billet: FC MIDTJYLLAND - VIBORG FF LØRDAG D. 21/9 KØB BILLETTER HER >>

- I de 9 seneste superligakampe mellem FC Midtjylland og Viborg FF har Viborg FF maksimalt formået at score ét mål, hvorimod FC Midtjylland kun i to af disse kampe har formået at score at score mindst to mål.

FC Midtjylland er ubesejret i de seneste 12 superligakampe, og hvis det bliver til point mod Viborg FF, vil FC Midtjylland tangere superliga-klubrekorden på 13 kampe uden nederlag fra oktober 2006-april 2007.

FC Midtjylland vil med mindst én scoring mod Viborg FF have scoret i hver af klubbens seneste 26 superligakampe, hvilket vil være yderligere en forbedring af superliga-klubrekorden.

FC Midtjylland kan tage klubbens 7. sejr i træk på MCH Arena, hvilket senest skete i maj-september 2007.

Hvis kampen mellem FC Midtjylland og Viborg FF ikke ender uafgjort, vil det være 9. superliga-hjemmekamp i træk, at FC Midtjylland ikke spiller uafgjort, hvilket vil være en tangering af superliga-klubrekorden fra marts-september 2004.

Danny Olsen vil med en enkelt scoring tangere Mikkel Thygesens 43 scoringer for FC Midtjylland og dermed dele æren som den næstmest scorende spiller i FC Midtjylland (efter Frank Kristensen).

Jakob Kehlet dømmer sin 72. Superligakamp, hvoraf 12 tidligere har været med deltagelse af FC Midtjylland. Statistikken er helt lige med 5 sejre, 5 nederlag og 2 uafgjorte.

Glen Riddersholm runder 99 kampe som cheftræner for FC Midtjylland siden debuten i april 2011. Han kan således fejre sit 100-kampsjubilæum som den tredje cheftræner for FC Midtjylland, når FC Midtjylland møder FC Djursland i DBU Pokalen i Grenå den 25. september.

- Denne dag i 2009 spillede FC Midtjylland mod AGF, hvor Poul Hübertz scorede sit eneste mål i 8 kampe for FC Midtjylland i sejren på 4-2. Og så endda på hans 33 års fødselsdag.


Leveret i samarbejde med danskfodbold.com