02.09.2013, 21:06 | Af: Administrator

Villafane og Koch udlejes til Lyngby

Santiago Villafane og Morten Koch udlejes til Lyngby Boldklub for resten af efterårssæsonen.

FC Midtjylland sendte tidligere på dagen Mads Pedersen på en lejeaftale til Lyngby Boldklub. Nu følger Morten Koch Nielsen og Santiago Villafane midtbanespillere til Lyngby, som har lejet de to forsvarsspillere for resten af efterårssæsonen.

- Vi er glade for, at Santiago og Morten i resten af efteråret kan fortsætte deres udvikling i en god klub som Lyngby, som de forhåbentlig kan være med til at spille op i tabellen. Lyngby er kendt som en klub, som er dygtig til at udvikle talenter, siger ordførende direktør Claus Steinlein.

Argentinske Santiago Villafane og Morten Koch Nielsen er begge for nyligt er kommet tilbage efter længerevarende skader og var begge med i ulvenes pokalsejr over Vendsyssel FF.

Lejeaftalen med Lyngby Boldklub gælder for resten af efterårssæsonen.